Takk for en koselig kveld med Nissetrim og Julegrantenning!

Postet av Flå IL - Trim den 28. Nov 2022

Takk for en trivelig 1. søndag i advent i Styrkestien. Så trivelig at så mange kom og deltok på arrangementet vårt. Håper alle koste seg med gløgg og pepperkaker, før det bars avsted til skolen for julegrantenning. 

På skolen var det god stemning og korpset spilte fine julesanger, før nissen dukket opp... Mange snille barn var tilstede, og nissen utleverte 120 godteriposer!! Håper denne kvelden ble en fin stund for alle og ønsker dere ei fin adventstid!! Nå er Styrkestien hel og fin igjen -  takk til Eggen Maskin As som har gruset opp og ordnet stien etter flommen som var. Om du ikke rekker så lange turer nå i en travel førjulstid, så kan det være godt med en liten lufterunde i Styrkestien :-)




Nissetrim og Julegrantenning 27.11.

Postet av Flå IL - Trim den 20. Nov 2022

NISSETRIM OG JULEGRANTENNING

 

Søndag 27. november kl 16:45 møtes vi på parkeringsplassen ved skolen og går Styrkestien bort til trimposten i Styrkestien ved brua – her vil det bli servering av gløgg og pepperkaker. Etterpå går vi tilbake til skolen, hvor det blir spilling av Horg og Flå junior-korps kl 17:30, gange rundt juletreet og kanskje kommer nissen? Nissen frister med godtepose til «alle snille barn». Lyst til å bli med? Et hyggelig avbrekk i ei travel førjulstid, et fint møtepunkt for store og små! 

Hilsen Flå IL Trim og Allidrett

 










 


 

                                                                                                      




Månedens trimpost oktober og månedens trimpost november

Postet av Flå IL - Trim den 7. Nov 2022

Månedens trimpost i november er Drammensveien - du får 20 poeng ved innsjekk her. 

Søndag 06. november arrangerte vi kaffeservering ved posten, og omlag 30 dukket opp. Vi hadde en trivelig stund i høstsola, med kaffe og kaker. Litt konkurranse var det også; om å gjøre å gjette antall pastaskruer i glasset... de yngste jobbet hardt for ikke å røpe "svaret", og til slutt var det Magne Lundemo som kom nærmest og gjetter 157 skruer!! Han gikk av med seieren og vant en pose "Seigmenn" :-) Svaret var 166, gratulerer - premien blir levert på døra hos deg :-) Ellers var det litt gym og yoga blant de yngste, og noen ble mer eller mindre frivillig med på treninga. 


I oktober var Møstaosen månedens trimpost, og totalt 173 besøk ble registrert i trimboka. Ann Kristin Sandvik hadde flest, med 18 besøk og Karin Kullbotten ble trukket ut som månedens trimmer - gratulerer; Gavekort fra Prix Ler kommer i posten hos deg.