Månedens trimpost februar og månedens trimpost mars

Postet av Flå IL - Trim den 6. Mar 2023

Månedens trimpost for mars er Bybotsmyra. Se trimplanen dersom du lurer på hvor denne posten er. Du kan gå turen rundt Aunåsen med det samme, dette er en fin rundtur. Skriv deg gjerne inn i boka ved trimposten når du passerer, og du er med i trekningen av månedens trimpost. Vi trekker kun blant de som er skrevet inn i boka. I tillegg kan du benytte Trimpoeng-appen, du får 20 poeng ved innsjekk her i mars.

Månedens trimpost for februar var Ulvtjønna. 109 personer hadde skrevet seg inn i boka ved Trimposten. Geir Bollandsås og Kristoffer Bolland hadde flest besøk, med 7 besøk hver. Vi trakk "Månedens trimmer", og det ble Mona Keiserås Hugdal, Gratulerer - Gavekort fra Prix Ler kommer i postkassen til deg. 

M-KONKURRANSE! På mars kjører vi "M-konkurranse" slik vi gjorde i fjor: Besøk minst 7 trimposter/innsjekkingspunkt som har bokstaven M- i navnet, og du er med i trekningen av 7 påskeegg til påske. Send en e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no når du har besøkt 7 trimposter, og du er med i trekningen. Frist for å sende e-post er 31.mars. Konkurransen gjelder for både de som benytter Trimpoeng-app og alle andre. Så ta turen ut - selv om værmeldingen varierer :-)

Årets Flåtrimmer 2022

Postet av Flå IL - Trim den 27. Feb 2023

Nå er vinneren av Årets Flåtrimmer for 2022 kåret. Det var 26 stykk som var kvalifiserte; 20 voksne og 6 barn - og den heldige vinneren som ble trukket ut er : Bitte Sommersel - Gratulerer! Gavekort fra Sport 1 kommer til deg, verdi 3000 kr. Det er vel fortjent etter å ha deltatt på arrangementer og gått på trimposter i 2022. 

Vi fikk også trukket en vinner blant de som hadde besøkt alle trimpostene - og Mari Gamst ble heldig vinner her! Gratulerer; hodelykt blir overlevert hos deg. 

Til slutt gjennomførte vi en ekstra trekning blant de 6 barna som var kvalifiserte til Årets Flåtrimmer (selv om de også var med i hovedtrekningen), og Erik Stensås ble den heldige vinneren - Gratulerer; hodelykt blir overlevert til deg også :-) 
Månedens trimpost januar og månedens trimpost februar

Postet av Flå IL - Trim den 6. Feb 2023

Månedens trimpost på januar var Flat Rundløype på Langmyra. Denne posten har ikke trimpostkasse, og er kun et innsjekkingspunkt i Trimpoeng-appen. Mange hadde sjekket seg inn på januar, og noen har sendt e-post for å registrere seg. Anna Gurine Senneseth ble trukket ut som tilfeldig trimmer, Gratulerer et gavekort fra Prix Ler er på vei til deg! 

Månedens post for februar er Ulvtjønna, man får 30 poeng ved innsjekk her i februar, så ta turen ut :-) Trekningen vil bli foretatt via boka i trimpostkassen, så skriv deg opp, og du er med. 

Det ble gjort noen endringer fra Skiavdelinga, etter at Trimplanen for 2023 ble trykket opp. Det står oppført at det skal være Dagens Løype ved Ulvtjønna 19.februar, men dette utgår, da Dagens Løype ble gjennomført 14.januar. Dette til informasjon.  

Vi har mottatt mange Trimplaner for 2022, og vi vil i løpet av februar gjennomføre trekning av Årets Flåtrimmer for 2022. Registrering Flat Rundløype - månedens post januar

Postet av Flå IL - Trim den 19. Jan 2023

På Januar er det Flat Rundløype på Langmyra som er månedens trimpost. Det er ikke noe Trimkasse på denne posten, det er kun et innsjekkingspunkt i Trimpoeng-appen. Ved trekning benytter vi Trimpoeng-appen når vi skal trekke en tilfeldig vinner. For dere som ikke benytter Trimpoeng-app, send en e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no , hvor du skriver opp de turene du har hatt til denne posten, og du er med i trekningen på lik linje med de som benytter Trimpoeng-appen. 

Takk til alle som har levert Trimplan for 2022. Mange spreke deltagere som er med i trekningen til "Årets Flåtrimmer". For de som enda ikke har levert, så kan den legges i postkassa til Line Ljøkjell, Lykkjvegen 18.

Vi hadde en fin tur til Ulvehiet lørdag 14. januar. Takk til alle som var innom posten og slo av en prat før de gikk videre. Vi hadde servering av saft, kaffe og kjeks.  Legger ved noen bilder nedenfor her. LØRDAG 14. januar - Dagens Løype på Langmyra

Postet av Flå IL - Trim den 10. Jan 2023

Lørdag 14. januar er det Dagens Løype på Ulvtjønna på Langmyra. Vi oppfordrer alle som har mulighet til å komme å delta! Vi kan friste med fine løyper, kaffe/saft og kjeks som serveres ved Ulvehiet mellom kl 12 - 13, og dobbel poengsum ved innsjekking i Trimpoeng-app ved Ulvtjønna denne dagen, altså 40 poeng. Serveringa foregår ved "Ulvehiet", en gapahuk som ligger noen hundre meter før man kommer til Ulvtjønna. Se eget kart over løypene på Langmyra, under fanen "Langmyra". 

Vil med det samme informere om at månedens post for januar er "Flat Rundløype" på Langmyra. Dette er ikke en fysisk trimpost med trimkasse, men kun et innsjekkingspunkt via Trimpoeng-appen. For dere som ikke benytter denne appen er det en mulighet å sende en e-post med oversikt over alle gangene man har besøkt Flat rundløype på januar. Send til leder.flail.trim@klubbkontor.no og dere blir registrert med i trekningen.