Nissetrim og Julegrantenning 27.11.

Postet av Flå IL - Trim den 20. Nov 2022

NISSETRIM OG JULEGRANTENNING

 

Søndag 27. november kl 16:45 møtes vi på parkeringsplassen ved skolen og går Styrkestien bort til trimposten i Styrkestien ved brua – her vil det bli servering av gløgg og pepperkaker. Etterpå går vi tilbake til skolen, hvor det blir spilling av Horg og Flå junior-korps kl 17:30, gange rundt juletreet og kanskje kommer nissen? Nissen frister med godtepose til «alle snille barn». Lyst til å bli med? Et hyggelig avbrekk i ei travel førjulstid, et fint møtepunkt for store og små! 

Hilsen Flå IL Trim og Allidrett

 


 


 

                                                                                                      
Månedens trimpost oktober og månedens trimpost november

Postet av Flå IL - Trim den 7. Nov 2022

Månedens trimpost i november er Drammensveien - du får 20 poeng ved innsjekk her. 

Søndag 06. november arrangerte vi kaffeservering ved posten, og omlag 30 dukket opp. Vi hadde en trivelig stund i høstsola, med kaffe og kaker. Litt konkurranse var det også; om å gjøre å gjette antall pastaskruer i glasset... de yngste jobbet hardt for ikke å røpe "svaret", og til slutt var det Magne Lundemo som kom nærmest og gjetter 157 skruer!! Han gikk av med seieren og vant en pose "Seigmenn" :-) Svaret var 166, gratulerer - premien blir levert på døra hos deg :-) Ellers var det litt gym og yoga blant de yngste, og noen ble mer eller mindre frivillig med på treninga. 


I oktober var Møstaosen månedens trimpost, og totalt 173 besøk ble registrert i trimboka. Ann Kristin Sandvik hadde flest, med 18 besøk og Karin Kullbotten ble trukket ut som månedens trimmer - gratulerer; Gavekort fra Prix Ler kommer i posten hos deg. Vinnere i "Topp 4 i Flå"-konkurransen

Postet av Flå IL - Trim den 2. Okt 2022

Vi hadde en fin tur til Bortsvollen idag, hvor det ble kaffe-servering, og vi fikk trukket vinnere i "Topp 4 i Flå"-konkurransen. Først må vi nevne de yngste i konkurransen, som hadde besteget Ballfjellet, Brungfjellet, Vassfjellet og Kråkfjellet: Dorthe Sandvik Gråbak, Lukas Sandvik Gråbak og Elias Sørgård Fremo - gratulerer, dere fortjener alle hver deres t-skjorte for innsatsen! Blant de voksne ble det gjennomført trekning: Dorthe trakk blant de 10 herrene som hadde kvalifisert seg, og Per-Kenneth Fremo ble trukket ut som heldig vinner. Sonja trakk blant damene, det var 13 kvalifiserte der, og Ann-Kristin Eggen ble trukket ut - gratulerer til begge to, t-skjorte kommer. Ellers kan vi informere om at det er mulig å kjøpe t-skjorten, for de som ønsker det. Kan betales via vipps, den koster 250 kr. Noen har allerede bestilt, og det er mulig for flere. Dersom du ønsker; send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no

Oppfordrer alle til å ta turen ut i den gode høstlufta, besøk gjerne Møstaosen - som er månedens post i Oktober. Siste innspurt av "Topp 4 i Flå"

Postet av Flå IL - Trim den 25. Sep 2022

Takk for stor deltagelse konkurransen "Topp 4 i Flå". Vi har mottatt e-post fra flere som er kvalifisert, og fristen er ikke ut enda, så det gjelder å benytte de siste September- dagene hvis du vil være med i trekningen av en t-skjorte. Send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no dersom du har gått på tur til Vassfjellet, Kråkfjellet, Ballfjellet og Brungfjellet. Siste mulighet blir fredag 30.september. Det er også mulig å kjøpe t-skjorten for 250 kr. 

Søndag 02. oktober blir det Kaffeservering ved Bortsvollen mellom kl 12 - 13 og i den forbindelse gjennomføres trekningen av vinneren av "Topp 4 i Flå". Det trekkes vinner av en skjorte til dame og en til herre, samt at alle barna som er kvalifisert får hver sin t-skjorte. 

Informerer med det samme om at vi i Trimavdelinga jobber for at Styrkestien skal oppbygges etter flommen. Vi holder på å ordner med entreprenør som kan utføre jobben, samt søker om støtte fra Landbruksdirektoratet "Naturskadeordningen". Denne jobben kan ta litt tid, men vi håper at stien blir like fin som den var før flommen. Nå er det ekstra morro å se den fine naturlekeplassen som ansatte ved barnehagen i Flå har laget ved Gapahuken i Styrkestien. Månedens trimpost august og månedens trimpost september

Postet av Flå IL - Trim den 11. Sep 2022

Månedens trimpost for September er Ballfjellet - og dette er en av toppene i September-konkurransen "Til Topps i Flå". Mange er kommet godt i gang med å besøke de fire toppene, dvs Ballfjellet, Brungfjellet, Kråkfjellet og Vassfjellet. Så ta turen ut i den friske September-lufta. Nå er Trimpoeng-konkurransen, del 3 i gang, og mange er kommet godt i gang med poeng-sankingen.  Del 2 av konkurransen ble avsluttet 31.august, og Nils Holthe hadde klart å samle imponerende 10 000 poeng i del 2 - det måtte vi nevne, imponert over innsatsen!!

På august var Blukkuåsen månedens trimpost, og 294 hadde skrevet seg inn i boka. Berit Bolland hadde flest, med 30 besøk, bra jobba.  Nils Holthe ble trukket ut som månedens vinner- gratulerer, gavekort fra Prix Ler kommer i posen til deg! Ønsker alle sammen en fin uke, med nye muligheter og fine turer.