Månedens trimpost juli og månedens trimpost august

Postet av Flå IL - Trim den 6. Aug 2022

Månedens trimpost for august er Blukkuåsen, du får 20 poeng ved innsjekk her i august. Det vokser og gror overalt, samt oppe ved posten. Det er vanskelig å holde buskaset unna, selv om vi har klipt med kantklipper, for å fjerne det verste. 

Månedens trimpost på juli var Raudsand, og mange tok turen hit. 98 innsjekk er registrert på trimappen. Avlesning er bare gjort via app nå i juli, for å forenkle jobben for trimavdelinga i ferietida. Heidi Bolland hadde flest besøk, med 14 innsjekk. Og den som er trukket ut som månedens trimmer er Wenche Gråbak, gratulerer - Gavekort på Prix Ler kommer i posten til deg.

Vi lever i en travel tid, men høster godt av den gode innsatsen som er lagt i Trimavdelinga gjennom flere år. Det er fint å se for oss som er med i Trimavdelinga nå. Et godt grunnlag, som har resultert i at vi har fine trimturer til mange trimposter, med plakater og oppslag som skal være til informasjon. Så selv om det vokser og gror overalt, og vi ikke rekker å rydde like godt som vi skulle ha gjort, så ta turen ut! Stien opp til Blukkuåsen er bratt og pulsen går opp. Belønninga får du når du kommer til toppen, hvor du kan sette deg på benken og nyte den fine utsikten. Nedenfor ligger noen bilder - og flere får du ved å ta turen ut selv, ønsker alle en fin tur ut!Månedens Trimpost Juni og Månedens Trimpost Juli

Postet av Flå IL - Trim den 1. Jul 2022

Det var Gudrunhula som var Månedens Trimpost på juni, og 70 besøk var notert i trimboka. Nils og Norunn Holthe hadde flest besøk, med 7 besøk hver! Bitte Sommersel ble trukket ut som en heldig vinner, gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg!

Raudsand er månedens trimpost for juli - så ta gjerne turen hit for å være med i trekningen av månedens trimmer. Det er de som skriver seg inn i trimboka ved trimposten, som er med i trekningen. Ellers blir det lagt ut et gavekort fra Prix Ler, på en av trimpostene våre på juli. Det vil bli lagt ut på en av de tradisjonelle postene, hvor det er trimpostkasse. 

I juni har vi kjørt en sommer-konkurranse, hvor det var om å gjøre å besøke minst 8 trimposter på en dag. Det var 15 kvalifiserte i konkurransen, og Hege Skarhaug ble trukket ut som den heldige vinneren - gratulerer, en strandbag med mye godsaker blir levert hjem til deg! Legger ved et bilde, som kan gi inspirasjon til å komme seg ut - om vi er så heldig å få flere varme dager i sommer :-)Gudrunhuletrimmen 12.06.2022

Postet av Flå IL - Trim den 12. Jun 2022

Takk for en fin tur til Gudrunhula idag! Takk til alle 37 som tok turen hit - vi kokte bålkaffe og spiste sjokolade, og fikk mang en hyggelig prat. Gudrunhuletrimmen har vært tradisjon i over 40 år, og Brit Anni Øian hadde sin 42. tur hit idag, vi er imponert! Spennende å høre om den gamle historien fra 1907, om den store leteaksjonen etter Gudrun, hvor over 1000 mann deltok. Ved hula henger det et oppslag om historien, for de som ønsker å lese. Man kan utforske selve hula ved å krype igjennom, spennende trim for store og små. Vi kan anbefale å ta turen hit i Juni - 40 poeng venter for dem som benytter Trimpoeng-appen. 

Vi minner også om sommer-konkurransen som varer i hele Juni-måned: besøk minst 8 trimposter på en dag, det har ingen betydning hvilke poster man besøker. Send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no med dato og hvilke poster, og du er med i trekningen av en "Sommer-bag" med solkrem, badehåndkle og annet fint til sommeren. E-post må sendes innen 30. juni, Premien kjøres ut fredag 01. juli. Håper dette kan være til motivasjon for å komme seg ut på tur :-) Månedens trimpost mai og månedens trimpost juni

Postet av Flå IL - Trim den 3. Jun 2022

Månedens Trimpost i juni er Gudrunhula. Ta turen hit og for de som benytter Trimpoeng-appen, venter 40 poeng ved innsjekk her i juni. 

Månedens trimpost for mai var Botnmyra, og det var notert 382 besøk i Trimboka ved posten. Kristoffer Bolland hadde flest, med 20 besøk. Marit N. Holte ble trukket ut som heldig vinner - gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. Nå ser vi at det var registrert flere besøk i Trimboka, enn det var innsjekk ved Trimpoeng-app, som viste 293 innsjekk. Det er gledelig å se at folk har begynt å skrive seg inn i Trimboka igjen, og vi trekker månedens vinner ut i fra de som har skrevet seg i Trimboka. 

Søndag 12. juni arrangeres Gudrunhuletrimmen. Da blir det kaffeservering ved Gudrunhula fra kl 12-13. Håper du tar turen hit :-)

I juni arrangerer vi i tillegg en sommer-konkurranse: for å delta må du besøk minst 8 trimposter på samme dag, og det har ingen betydning hvilke poster man besøker. Send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no med dato og hvilke poster, og du er med i trekningen av en "Sommer-bag" med solkrem, badehåndkle og annet fint til sommeren. E-post må sendes innen 30. juni, Premien kjøres ut fredag 01. juli. Håper dette kan være til motivasjon for å komme seg ut på tur :-)

Ønsker alle en fin juni - med besøk til Gudrunhula eller noen av de andre postene i Flå. Rydding av tursti

Postet av Flå IL - Trim den 6. Mai 2022

Rydding av tursti over Skardet - 

DUGNAD LØRDAG 07.05. kl 10

Vi skal samles og ha en liten dugnad på lørdag, for å rydde veien som går igjennom Skardet. Vi ønsker å rydde vekk det som vokser på veien ned til veggrøfta. Har du ryddesag/ utstyr som kan brukes, så ta det med. Vi får gjort mye dersom vi er flere, så vi håper at du/dere har anledning, ta gjerne med en venn :-)

Ta kontakt med leder for Trim dersom du er usikker på hvor denne turstien/veien er. 

Kaffe og niste må alle ta med selv, så tar vi en kaffe og matpause etter økta :-)