Månedens trimpost februar og månedens trimpost mars

Postet av Flå IL - Trim den 12. Mar 2024

Månedens trimpost i februar var Ulvtjønna. Mange hadde tatt turen hit, og Anne Høiseth ble trukket ut som månedens trimmer - Gratulerer! Gavekort fra Prix Ler venter i posten på deg :-)

Månedens trimpost i Mars er Tjukkåsen - kan lokke med dobbel poengsum for de som benytter Trimpoeng-appen. Det har vært mange fine dager med sol, og enda er det skispor å gå i på Langmyra - så ta turen ut :-)

Ellers vil vi minne om påskekonkurransen som pågår. Det er om å gjøre å sjekke inn på minst 7 trimposter med bokstaven "M" i seg. Send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no innen 20. mars og du er med i trekningen om påskeegg til påske. 



Konkurranse - vinn påskeegg til påske

Postet av Flå IL - Trim den 28. Feb 2024

Konkurranse - vinn påskeegg til påske

I perioden 01.03-20.03 er det om å gjøre å besøke trimposter/innsjekkingspunkt med bokstaven "M" i seg. Finn minst 7 poster, og send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no hvor du lister opp poster du har besøkt. De trenger ikke å begynne på "M", men ha "M"  i seg. 

Du er med i trekningen av 5 påskeegg, som blir levert på døra. 

Minner om at vi nærmer oss mars - ny måned - månedens trimpost i mars er Tjukkåsen. 






Årets Flåtrimmer 2023

Postet av Flå IL - Trim den 26. Feb 2024

Da fikk vi samlet sammen hele Trimavdelinga og fikk trukket "Årets Flåtrimmer 2023": Det var 20 kvalifiserte... og den heldige vinneren ble: Erik Stensås - Gratulerer! Gavekort på kr 3000 vil bli overlevert hos deg. Så nå kan du kjøpe deg noe kjekt trimutstyr på Sport 1 Melhus :-)

Vi fikk også trukket blant de 7 som hadde gått på alle trimpostene, og vinneren ble: Heidi Bolland! Gratulerer! Gavekort på 500 kr fra Sport 1 vil bli overlevert :-) 

Vi hadde også en "VINTERferiekonkurranse". Det var få deltagere i denne konkurransen, kun 5 stk. Bård Eggen gikk av med seieren - Gratulerer, du vinner Gavekort fra Sport 1 Melhus 500 kr. 




VINTERferie konkurranse

Postet av Flå IL - Trim den 15. Feb 2024

Det nærmer seg Vinterferie og vi tenkte å arrangere en Vinterferie-konkurranse som varer fra 16.02.-25.02. Det er om å gjøre å sjekke seg inn på ulike trimposter som har bokstavene V-I-N-T-E-R i seg. Send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no med hvilke trimposter du har besøkt innen 25.02. og du er med i konkurransen om et Gavekort fra Sport 1 Melhus. Alle kan delta - håper du blir med :-)

God vinterferie til alle!




Månedens trimpost januar og månedens trimpost februar

Postet av Flå IL - Trim den 8. Feb 2024

Månedens trimpost i jaunar var Flat Rundløype på Langmyra. Det var registrert 123 innsjekk på Trimpoeng-appen. Frank Vedal og Lise Bollandsås hadde flest; med 21 besøk hver. Ketil Reitan ble trukket ut som Månedens Trimmer - Gratulerer: Gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg!


Månedens trimpost i februar er Ulvtjønna. Her får du 30 poeng dersom du sjekker inn med Trimpoeng-appen. 

Det nærmer seg uke 8 - og Vinterferie. I den forbindelse har vi tenkt å arrangere en Trimpoeng-konkurranse. Konkurransen går fra fredag 16. - 25. februar. I løpet av denne perioden er det om å gjøre å besøke forskjellige trimposter som tilsammen lager ordet "VINTER". Send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no og du er med i konkurransen om et Gavekort fra Sport 1 på Melhus. 

I månedsskifte februar/mars trekker vi Årets Flåtrimmer for 2023 - hvem blir den spreke vinneren mon tro..?

Håper alle får noen fine turer ut nå som det er kommet litt snø og sola titter frem innimellom.