TRIMPOENG-KONKURRANSE

Postet av Flå IL - Trim den 31. Aug 2021

                                                                                                                        Foto: Vassfjellet

Nå er vi inn i siste del av Trimpoeng - konkurransen for 2021. Fra 01.september nullstilles poengene - og poengsankingen begynner på nytt. Alle starter på "0" igjen -  så det er bare å hive seg med på tur :-) Siste del av konkurransen varer frem til 31.12. og kanskje DU blir på "førsteplass" i høst?... Uansett motivasjon, om det kun er for å konkurrere med seg selv, så håper vi dette kan gi glede og motivasjon for mange. På September kan du besøke de 4 største toppene i Flå; Brungfjellet, Ballfjellet, Vassfjellet og Kråkfjellet. På disse toppene får man dobbel poeng-sum ved innsjekk. For de som går på alle 4 toppene ila September så blir de med i en trekning av premie etter konkurransen er ferdig. Vi tenker også å lansere en egen t-skjorte; "Til Topps i Flå" som det er mulig å få kjøpt for dem som sjekker inn på alle fire postene ila September :-) For de som ikke benytter seg av appen kan man sende en mail til leder.flail.trim@klubbkontor.no, skrive opp dato for når toppene ble besøkt, og du er med i trekningen. 


0 Kommentar

"FLÅ GAMES" i strålende sol

Postet av Flå IL - Trim den 29. Aug 2021


"FLÅ GAMES" - ble en stor suksess, til tross for få deltagere. Kun 9 personer var klare til start klokken 17.00. Været var upåklagelig, med sol og 20 grader. Det var forskjellige hindre på vei opp til Blukkuåsen, med saftstasjon på toppen. På vei ned gikk runden fordi trappa i Styrkestien og endte i trillebårkjøring til slutt. Det ble gjennomført trekning og utdelt premier da alle var tilbake i mål. Vi håper å kunne arrangere dette til neste år også - kanskje flere blir med da ;-)
0 Kommentar

FLÅ GAMES 29.08.21

Postet av Flå IL - Trim den 18. Aug 2021

Søndag 29.08.2021 prøver vi noe nytt - "Flå Games"

Se påmelding nedenfor. Bli med å "kick-starte" høsten med hinderløype og morro. Dette kan være en artig treningsøkt for alle, samme hvilken idrett man driver med til vanlig. Det er også for deg som ønsker å prøve hindrene og løypa i "Styrkestien" - for morro uten tidtaking.  

Flå Games 29.08.21.pdf0 Kommentar

Aktiviteter i Styrkestien 09.08.

Postet av Flå IL - Trim den 11. Aug 2021


På mandag hadde vi en fin ettermiddag i Styrkestien, til tross for få deltagere. Ungene koste seg med Blikkboks-kasting, tautrekking og øvelser i finværet :-) Her er noen bilder fra dagen. 


0 Kommentar

Aktiviteter i Styrkestien og info Månedens Trimpost

Postet av Flå IL - Trim den 1. Aug 2021

Aktivitetsdagen 09.august vil foregå i Styrkestien. Det vil være forskjellige øvelser, hindre, lek og morro, og vi koser oss med en smoothie etterpå. Vi møtes ved Eika kl 16:30, og det varer til ca 18:30 Meld deg på - send en mail til leder.flail.trim@klubbkontor.no Vi har noen påmeldte, men har plass til flere. Vi passer på at deltagerne holder avstand, for å unngå evt smitte. 

Månedens trimpost på august er Lokdalen. Ta gjerne turen hit, og for de som har trimpoeng-appen, kan vi lokke med 20 poeng ved innsjekk. Månedens post i juli var Langlandsbakken, og 137 sjekket inn. Gavekort på juli ble lagt ut på en tilfeldig trimpost - håper noen fikk glede av dette, og kunne kjøpe seg noe godt:-)

Ta turen ut - temperaturen er fortsatt fin og vi har mange, fine trimposter som kan besøkes.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline