Flå IL - Gang, mosjon og

Flå IL - Gang, mosjon og

Kvalifisering til Årets Flåtrimmer 2021

Postet av Flå IL - Gang, mosjon og den 17. Okt 2021

Vi i Trimstyret har diskutert hvilke kriterier som skal til for å være kvalifisert til å bli "Årets Flåtrimmer 2021". I forhold til at flere arrangementer har blitt avlyst i år, grunnet Covid-19 pandemi, så senker vi kravet fra 4 til 2 arrangementer. Det vil si at man må ha deltatt på minst 2 arrangementer i 2021 for å være kvalifisert, og ha besøkt 14 trimposter. Det er fortsatt mulig å kvalifisere seg da det gjenstår 2 arrangement; Kaffeservering ved Drammensveien søndag 7.november og Nissetrim 28. november. Så møt opp og bli med på disse :-) Ønsker alle ei fin tid framover med turer ute. Her er et bilde av utsikten og bålplassen ved månedens trimpost; Blukkuåsen. I oktober får du 20 poeng i Trimapp`en ved innsjekk her. Ønsker med det samme å informere om "Til topps i Flå" t-skjorte, fortsatt mulig å få kjøpt. Betaling gjøres enkelt i vipps-meny "Flå il Trim" nr #525752 og du finner "T-skjorte" i menyen. Dette er en unik t-skjorte kun designet med de høyeste toppene i området vårt. 


0 Kommentar

Til Topps i Flå

Postet av Flå IL - Gang, mosjon og den 1. Okt 2021

Da er konkurransen "Til topps i Flå" avsluttet. Konkurransen foregikk i September måned, og det var om å gjøre å besøke de fire høyeste toppene i Flå; Ballfjellet, Brungfjellet, Vassfjellet og Kråkfjellet - (Toppen på Kråkfjellet ligger vel også i Trondheim, men den diskusjonen tar vi ikke her;-) Vi lanserer en T-skjorte som det er mulig å få kjøpt, for de som er så spreke og har besøkt alle toppene. T-skjorten er hvit, med sort print og med bilde av toppene og navnet på hver fjelltopp øverst. Sponsorene Coop Prix, Melhus Banken og Heimdal Eiendomsmegling er trykt på baksiden. Prisen pr skjorte blir 250 kr - og for de som ønsker å bestille, send en e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no T-skjortene fins i str S - M -L - XL, så det skal være noe for enhver ;-)

Det var mange som deltok i konkurransen og i trimappen var det 49 innsjekk på Vassfjellet, 31 innsjekk på Brungfjellet, 44 innsjekk på Ballfjellet og 38 innsjekk på Kråkfjellet. Vi har gjort en trekning blant alle deltagerne og Amalie Ørsnes Holthe ble den heldige vinneren av gavekort på Melhus Torget, verdi 500 kr. Gratulerer! 

Bra innsats til alle som har deltatt, vi er heldige som har så fine topper vi kan besøke!0 Kommentar

Minner om: Aktivitetsdag med Trim 2. og 9. august for alle mellom 0 og 100 år

Postet av Flå IL - Gang, mosjon og den 4. Jun 2021


Dato:                                               Aldersgruppe:

 2. august og 9. august 2021.           0 – 100 år.

Oppmøte:

Styrkestien, ved Eika kl. 16:30 – 18:30 begge dagene. Parkering på Flå skole og barnehage, følg gangfeltet opp byggefeltet og ta andre til høyre, da ser dere en grusvei og en råd låve. Følg denne og hold til venstre på grusveien, dere ser ei stor eik og en benk. Dette er oppmøtestedet.

Påmelding: 

Navn og alder på deltaker (navn og telefon på foresatt) sendes innen 25.07.21   leder.flail.trim@klubbkontor.no Vær rask ute med påmelding da det er plass til 20 deltakere per dag. Deltakerne vil bli delt inn i grupper for bedre kontroll på smittevern. 

Om arrangementet: 

Arrangementet er delt over to dager, det er kun mulig å melde seg på en dag for å sikre at så mange som mulig får mulighet til å delta. Det vil bli publisert på hjemmesiden og Flåils facebookside dersom det er ledige plasser etter påmeldingsfristen og det åpnes da for at barna kan delta på begge dagene. 

Innholdet på dagene vil bli likt. Lang styrkestien vil det være ulike aktivitetsposter som deltakerne skal igjennom. Aktivitetene vil være blant annet risposekasting, ringspill, tautrekking mm. 

Det vil bli servert enkel mat, brukt og smoothie til deltakerne. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline