Flå IL - Gang, mosjon og

Flå IL - Gang, mosjon og

Kvalifisering til Årets Flåtrimmer 2021

Postet av Flå IL - Gang, mosjon og den 17. Okt 2021

Vi i Trimstyret har diskutert hvilke kriterier som skal til for å være kvalifisert til å bli "Årets Flåtrimmer 2021". I forhold til at flere arrangementer har blitt avlyst i år, grunnet Covid-19 pandemi, så senker vi kravet fra 4 til 2 arrangementer. Det vil si at man må ha deltatt på minst 2 arrangementer i 2021 for å være kvalifisert, og ha besøkt 14 trimposter. Det er fortsatt mulig å kvalifisere seg da det gjenstår 2 arrangement; Kaffeservering ved Drammensveien søndag 7.november og Nissetrim 28. november. Så møt opp og bli med på disse :-) Ønsker alle ei fin tid framover med turer ute. Her er et bilde av utsikten og bålplassen ved månedens trimpost; Blukkuåsen. I oktober får du 20 poeng i Trimapp`en ved innsjekk her. Ønsker med det samme å informere om "Til topps i Flå" t-skjorte, fortsatt mulig å få kjøpt. Betaling gjøres enkelt i vipps-meny "Flå il Trim" nr #525752 og du finner "T-skjorte" i menyen. Dette er en unik t-skjorte kun designet med de høyeste toppene i området vårt. 


0 Kommentar

Månedens trimpost for September og Oktober

Postet av Flå IL - Gang, mosjon og den 6. Okt 2021

Månedens trimpost for September var Finngangen. Det var 68 innsjekk via Trimappen, og Berit Bolland hadde flest, med 10 innsjekk. Vi gjorde en trekning, og Heidi Bolland ble den heldige vinneren av gavekort fra Coop Prix, Gratulerer gavekort kommer i posten hos deg! Høsten er fin, med fine farger. Ta turen ut - månedens trimpost for oktober er Blukkuåsen, og du får 20 poeng for innsjekk her. 

Vil med det samme takke for en tur til Bortsvollen søndag 03. oktober. Det var så morro at så mange tok turen, nå som alt har vært nedstengt så lenge. Det var 36 som møtte opp, og 21 voksne og 15 barn. Det var servering av bålkaffe og twist, og de yngste ble med på litt lek og morro til slutt. Nedenfor er bilder fra dagen, takk for en fin tur!0 Kommentar

Til Topps i Flå

Postet av Flå IL - Gang, mosjon og den 1. Okt 2021

Da er konkurransen "Til topps i Flå" avsluttet. Konkurransen foregikk i September måned, og det var om å gjøre å besøke de fire høyeste toppene i Flå; Ballfjellet, Brungfjellet, Vassfjellet og Kråkfjellet - (Toppen på Kråkfjellet ligger vel også i Trondheim, men den diskusjonen tar vi ikke her;-) Vi lanserer en T-skjorte som det er mulig å få kjøpt, for de som er så spreke og har besøkt alle toppene. T-skjorten er hvit, med sort print og med bilde av toppene og navnet på hver fjelltopp øverst. Sponsorene Coop Prix, Melhus Banken og Heimdal Eiendomsmegling er trykt på baksiden. Prisen pr skjorte blir 250 kr - og for de som ønsker å bestille, send en e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no T-skjortene fins i str S - M -L - XL, så det skal være noe for enhver ;-)

Det var mange som deltok i konkurransen og i trimappen var det 49 innsjekk på Vassfjellet, 31 innsjekk på Brungfjellet, 44 innsjekk på Ballfjellet og 38 innsjekk på Kråkfjellet. Vi har gjort en trekning blant alle deltagerne og Amalie Ørsnes Holthe ble den heldige vinneren av gavekort på Melhus Torget, verdi 500 kr. Gratulerer! 

Bra innsats til alle som har deltatt, vi er heldige som har så fine topper vi kan besøke!0 Kommentar

Tur til Bortsvollen søndag 3.oktober

Postet av Flå IL - Gang, mosjon og den 27. Sep 2021


På søndag går vi på tur til Bortsvollen. Vi starter ved Rangåa eller Trongan kl 11. Når vi kommer fram ved posten blir det kaffeservering, muligheter for å grille og aktiviteter for de minste. Det har kommet forslag om Twist-hinderløype, ringkast og blikkboks-kasting. Høstfargene har begynt å komme, og vi håper på godt vær. Det kan være bløtt noen plasser, så finn fram gore-tex sko eller støvler. Vi kan lokke med 50 poeng ved innsjekk mellom kl 12 og 13 denne dagen. 


0 Kommentar

TRIMPOENG-KONKURRANSE

Postet av Flå IL - Gang, mosjon og den 31. Aug 2021

                                                                                                                        Foto: Vassfjellet

Nå er vi inn i siste del av Trimpoeng - konkurransen for 2021. Fra 01.september nullstilles poengene - og poengsankingen begynner på nytt. Alle starter på "0" igjen -  så det er bare å hive seg med på tur :-) Siste del av konkurransen varer frem til 31.12. og kanskje DU blir på "førsteplass" i høst?... Uansett motivasjon, om det kun er for å konkurrere med seg selv, så håper vi dette kan gi glede og motivasjon for mange. På September kan du besøke de 4 største toppene i Flå; Brungfjellet, Ballfjellet, Vassfjellet og Kråkfjellet. På disse toppene får man dobbel poeng-sum ved innsjekk. For de som går på alle 4 toppene ila September så blir de med i en trekning av premie etter konkurransen er ferdig. Vi tenker også å lansere en egen t-skjorte; "Til Topps i Flå" som det er mulig å få kjøpt for dem som sjekker inn på alle fire postene ila September :-) For de som ikke benytter seg av appen kan man sende en mail til leder.flail.trim@klubbkontor.no, skrive opp dato for når toppene ble besøkt, og du er med i trekningen. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline