Tur til Bortsvollen søndag 01. oktober

Postet av Flå IL - Trim den 28. Sep 2023

Søndag 01. oktober blir det kaffeservering ved Bortsvollen mellom kl 12 - 13. Da koker vi bålkaffe og serverer noe godt attåt. Det blir også servert saft, for de som ønsker det. 

Bli med på tur - høsten er i anmarsj og trærne går over i fine gule og røde farger. 

Det blir dobbel poengsum ved innsjekk ved Bortsvollen denne dagen; hele 40 poeng :-)

Turen til Ballfjellet er i nærheten, for de som ønsker å delta i "Til topps i Flå". Brungfjellet er heller ikke langt unna. For å være kvalifisert i konkurransen må man også gå til Kråkfjellet og Vassfjellet. Konkurransen varer ut uke 41 - som er høstferieuka. Send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no og du er med i trekningen blant gavekort fra Sport 1 Melhus. Det er også mulig å få kjøpt "Til topps i Flå" t-skjorte. 

Vi ønsker en fin søndag til alle turglade!Månedens Trimpost August og Månedens Trimpost September

Postet av Flå IL - Trim den 16. Sep 2023

Månedens trimpost i September er Finngangen - anbefaler alle å ta en tur hit. Vi kan lokke med 4o poeng i Trimpoeng-appen. Du kan jo stikke innom her, i jakten på de fire store toppene i September-konkurransen; Til topps i Flå. 

Til topps i Flå går ut på å besøke: Kråkfjellet, Ballfjellet, Brungfjellet og Vassfjellet. Konkurransen varer ut uke 41, slik at man kan få med seg de som har høstferie også :-) Send en e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no når du har gått på alle de 4 toppene, og du er med i konkurransen. Alle barn som kvalifiserer seg får "Til topps i Flå" t-skjorte. De voksne kan kjøpe for 250 kr. Ellers blir det trukket gavekort fra Sport 1 Melhus, blant barn, dame og herre. 

Månedens trimpost i August var Blukkuåsen. 176 gikk på tur hit og skrev seg opp i boka. Kristoffer Bolland hadde flest; med 10 turer. Svein A. Holthe ble trukket ut til månedens trimmer - gratulerer Gavekort fra Prix Ler kommer i postkassa til deg. Del 3 i Trimpoengkonkurranse

Postet av Flå IL - Trim den 3. Sep 2023

Del 3 av Trimpoengkonkurransen er i gang! Fredag 01. september ble poengene nullstilt, alle starter på nytt. Håper dette kan være til motivasjon for å ta turen ut og samle poeng. 

Nå er det september, og "Til topps i Flå" er også i gang. Gå på tur til Vassfjellet, Ballfjellet, Brungfjellet og Kråkfjellet - de høyeste toppene vi har i Flå. Bli med - og kvalifiserer deg i trekning av gavekort fra Sport 1 på Melhus. Vi kommer til å trekke iblant de voksne, og blant barna - hvert gavekort er på 500 kroner. 

Vi kommer også til å trekke t-skjorter i "Til topps i Flå"-design, til dame, herre og barn. Ellers kan de som er kvalifiserte velge å kjøpe en t-skjorte for 250 kroner. Vi utvider slik at konkurransen varer ut uke 41, slik at man kan gå på noen av disse turene i høstferien, om man ønsker det.

Håper alle får fine turer ut - enten om det er i bygda eller på noen av de fine toppene våre.  

Månedens trimpost juli og månedens trimpost august

Postet av Flå IL - Trim den 7. Aug 2023

Månedens trimpost i juli var Fisklaustjønna. 91 personer hadde skrevet seg inn i boka, og Nils Holthe hadde flest besøk med 11 ganger. Kristin Tangvik ble trukket ut som månedens trimmer; Gratulerere - Gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg :-)

Månedens trimpost i august er Blukkuåsen - ta turen hit og nyt utsikten fra den nye benken som er satt opp. Du får 20 poeng ved innsjekk i Trimpoeng-appen. Skriv deg inn i boka ved trimposten og du er med i trekningen av månedens trimmer for august. 

Ellers kan vi minne om oppstart etter sommeren - vi kjører i gang med "Flå Games" søndag 27.aug kl 17. Møt opp og bli med - det blir forskjellige øvelser rundt omkring i Styrkestien - mer info kommer. Ny benk på Blukkuåsen

Postet av Flå IL - Trim den 26. Jul 2023


Nå har vi satt ut en ny benk på Blukkuåsen som vi oppfordrer folk til å prøve :-)  Vi tenkte at det kunne være fint med en ekstra benk med ryggstøtte, slik at folk kan sitte godt og nyte utsikten. Det er Melhus Vekst som har laget fine benker til oss i Trimavdelinga. Så om du har litt ledig tid - ta gjerne en tur og nyt utsikten fra Blukkuåsen.