UKE 38 - AKTIVITETER

Postet av Flå IL den 13. Sep 2020

UKE 48


En ny  uke  står foran oss med mange  muligheter til  fysisk aktivitet. 

De fleste av ukens aktiviteter har påmelding via Facebook grunnet maks antall deltakere. 

Hvis du ikke benytter Facebook kan du sende en sms til aktuell instruktør eller til nestleder på 

 tlf 406 32 602. 

Mandag 14.09

Klokken 19-20: Basistrening med Anders Røsbjørgen i gymsalen. Ta med egen matte eller håndkle.

Tirsdag 15.09

Klokken 19-20: Introstep med Linda Havdal. Dette er et tilbud til deg med lite eller ingen erfaring med steptrening. Lavterskeltilbud med mål om å lære grunnleggende trinn uten å bli utslitt. Gradvis økning av nivå slik at du blir rustet til å delta på ordinære steptreninger etter hvert. Ta med egen matte eller håndkle.

 

Klokken 20-21: Step- og styrketrening med Ragnhild Røsbjørgen i gymsalen. Ta med egen matte eller håndkle.

Torsdag 17.09

Gymsal stengt grunnet foreldremøte. Basistrening klokken 20-21 utgår derfor denne uka.

 

Klokken 18:45-19:45: Styrkesirkel med Jorun Gråbak Holte. Utetrening denne uken også. Møt opp utenfor gymsalen 18.45.

Søndag 20.09

Klokken 11-14: Tur for ungdommen i bygda. Er du mellom 10-18 år møter du opp innom Ulvtjønna (der hvor veien slutter), så går vi sammen til toppen. Det blir aktiviteter! Ta med en venn og matpakken for en hyggelig tur til en av Flå ILs topp 4!


Velkommen! 

HUSK: Hold avstand. Vask hender. Hold deg hjemme hvis du  er syk.


0 Kommentar

ALLIDRETT

Postet av Flå IL den 1. Sep 2020

Da er endelig Allidrettsesongen straks i gang! Grunnet covid-19 er det i år restriksjoner på antall deltakere per trening og smitteverntiltak vi må forholde oss til.   Her kommer det derfor litt informasjon det er viktig at du leser. Det vil kunne komme en del endringer i løpet av høsten, og disse kan komme raskt. Følg derfor med på hjemmesiden og Facebook.

 

  • For å møte på trening er det viktig at du er HELT frisk. Selv med lette forkjølelsessymptomer må du holde deg hjemme.

 

  • Det er plass til maks 20 deltakere per trening. Per nå vil påmelding til den enkelte treningen skje på Facebook. Når det er 20 stk. som har trykket at de kommer er det fullt. Husk å meld deg av så tidlig som mulig om du ombestemmer deg. Slik får andre muligheten til å delta.

 

  • Det skal være minimum 1 meters avstand mellom alle, voksne og barn, før og etter treningene. Barn under 20 år har imidlertid lov til å ha nærkontakt under treningen – ved behov.

 

  • Ved innendørs trening er det viktig å unngå trengsel i gymsal/gang før og etter trening. Alle som skal inn i gymsalen må benytte seg av hånddesinfeksjon utenfor inngangsdøren. Man blir så registrert på ei liste med fullt navn og telefonnummer som oppbevares i 10 dager, dette for en eventuell smittesporing. Etter trening skal man benytte hånddesinfeksjon igjen, også da utenfor inngangsdøren. Først når den ene treningsgruppen har kommet seg ut kan neste treningsgruppe desinfisere hender og gå inn.

 

 

  • Alle ta med eget håndkle for bruk oppå matter, eventuelt egen treningsmatte for de som har det. Alt av utstyr skal rengjøres etter bruk. Idrettslaget har rengjøringsmiddel tilgjengelig.

 

HØSTENS TILBUD

 

Mandager 

19-20 – Basistrening med Anders Røsbjørgen. Starter opp 7. september med utetrening. Treninger og påmelding annonseres på basistreningenes egen Facebookside «Basistrening ungdom/senior FLÅ IL».

 

Tirsdager 

19-20 – Introstep med Linda Havdal. Dette er et nytt tilbud som starter i uke 37 og foregår i 4 uker. Her kan du som ønsker en innføring i trening med stepkasse få det. Etter disse 4 ukene kan man fortsette på steptreningene til Ragnhild Røsbjørgen. Påmelding annonseres på Facebooksiden til «FLÅ IL Allidrett».    NB! USIKKER DAG/TID.  KAN BLI   FLYTTET I  FORBINDELSE MED  TILDELING AV   TID I GYMSAL. FLG MED PÅ VÅRE INFOKANALER

.

20-21 – Step og styrke med Ragnhild Røsbjørgen. Oppstart i uke 37. Påmelding annonseres på Facebooksiden til «FLÅ IL Allidrett».

 

Onsdager 

16.30-17-30 – Åpen gymsal – Oppstartsdato annonseres senere. Følg med på hjemmesida til FLÅ IL samt Facebooksiden til FLÅ IL Allidrett.

17.30-19.30 – ABU – Oppstartsdato annonseres senere. Følg med på hjemmesida til FLÅ IL samt Facebooksiden til FLÅ IL Allidrett.

 

Torsdager

18.45-19.45 – Styrkesirkel med Jorun Holte. Starter opp 3. september med utetrening. Møt opp utenfor skolens gymsal.

20-21 – Basistrening med Håkon Vistnes. Starter opp inne i gymsalen 10. september. Treninger og påmelding annonseres på basistreningenes egen Facebookside «Basistrening ungdom/senior FLÅ IL».

 

Ungdomsgruppe

Idrettslaget ønsker å utarbeide et bedre tilbud til gruppa 10-18 år. Tilbudet er enda ikke helt i havn, men omfatter i første omgang gratis baistrening på mandager og torsdager, samt enkelte arrangementer utenom. Første arrangement er søndag 20. september med topptur til Vassfjellet. Informasjon og påmelding kommer på FLÅ IL Allidrett sin Facebookside samt idrettslagets hjemmeside.

 

 

 

 

 

 


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline