Status fra Flå Idrettslag 30. april 2020

Postet av Flå IL den 30. Apr 2020

Hei, godtfolk! 

Vi har lagt bak oss noen underlige uker, med hjemmeskole, hjemmekontor, karantene og isolasjon. De fleste av oss har opplevd en helt annen hverdag enn vi noen gang har sett for oss. Den uvanlige situasjonen har utfordret oss til å tenke nytt i forhold til fysisk aktivitet. Fortsatt er all organisert aktivitet, som betinger samvær med mer enn fem personer, avlyst, foreløpig frem til 15. juni.

Rundt om i bygda ser vi at svært mange er ute på trimturer! Det er kjempeflott.  Flå IL kan fortsatt tilby flotte skispor på Langmyra. Svært mange har benyttet seg av skianlegget i de siste ukene. Bruk gjerne helga til å gå på ski. Det er sannsynligvis den siste helga vi finner skiføre i nærmiljøet.

Flå stadion er gjenåpnet, under forutsetning av at myndighetenes smittevernregler følges. Flå skole har delt av kunstgressbanen slik at den tilfredsstiller myndighetenes retningslinjer. Vi ber om at alle respekterer dette, og lar de tekniske innretningene stå i fred. Vi ber også om at foreldre følger opp de unges aktivitet på kunstgresset, så det ikke samles for store grupper på én gang.

Flå IL oppfordrer alle til å komme seg ut hver dag. Gåtur, løpetur skitur, sykkeltur. Få rørt på kroppen, få frisk luft og dagslys i ansiktet.  Naturen er åpen 24/7, og i Flå har vi mange fine turstier som kan benyttes.

I mai måned tilbyr vi en ny månedens trimpost, som er Botnmyra. Her trekkes et gavekort på kr 250,- blant de besøkende. Du kan dessverre ikke skrive deg inn i boka. Har du ikke app, skriv deg en oversikt sjøl, som leveres til leder i Trimavd.

Flå IL lanserer en ny utfordring i mai: 
Registrer minst 31 innsjekk på trimposter i løpet av mai, og bli med på uttrekning av to gavekort på henholdsvis kr 1000,- og kr 500,-. Oppsøk gjerne trimposter du ikke besøker så ofte, så får vi spredd oss litt. De som bruker trimapp blir automatisk registrert. De som ikke bruker app noterer antall besøk m/dato, og leverer enten pr epost eller på papir til leder i Trimavd (Line Ljøkjell).

Med ønske om en god mai måned! 

Berit Bolland, leder Flå IL.


0 Kommentar

Og vinnerne er....

Postet av Flå IL den 29. Apr 2020

Premieutdeling for Flå Challenge og Årets Flåtrimmer 2019 ble gjennomført ved Eika onsdag 29. april med livesending på Flå IL sin Facebook side. Og vinnerne er:

Flå Challenge (55 stk kvalifiserte):

Gavekort 3T: Gunhild Rosmo, Berit Bolland, Eli Midtflå og Marit Nilsen Holte. 

Osteskrin fra Tine: Oddvin Ljøkjell og Heidi Bolland. 

Gavekort overnatting Trondhjems Turistforening: Trond Henrik Reitan. 


Årets Flåtrimmer 2019: (Gavekort Sport 1 : 3000 kr) Ingunn Sørgård Fremo

34 stk var kvalifiserte til årets Flåtrimmer 2019.

Uttrekkspremie "Alle trimposter" : Eirin Folde. (Sekk med "drikketut") 

Gutter som har tatt alle trimpostene : Isak Sørgård Fremo, Elias Sørgård Fremo og Sigurd Engan Granlund (T-skjorte) 


GRATULERER SÅ MYE TIL ALLE SAMMEN! 
0 Kommentar

Premieutdeling Årets Flåtrimmer 2019 og Flå Challenge 2020

Postet av Flå IL den 23. Apr 2020

Onsdag 29. april blir det omsider premieutdeling for Årets Flåtrimmer 2019 og Flå Challenge 2020. Og den foregår med direktesending via Flå IL sin facebook side. Vi kjører direktetrekning via Flå IL sin facebookside kl 19:00, gå inn her på arrangementet og følg sendinga direkte:

Premieutdeling 2020


Årets Flåtrimmer 2019:

Sjekk her om du er registrert riktig som Årets Flåtrimmer 2019:

Årets Flåtrimmer for 2019.docx

Gi beskjed til Line Ljøkjell 99555067 hvis det er mangler eller feil på lista.


Flå Challenge 2020:

Vi har vært rause med å godkjenne kvalifikasjoner til Flå Challenge. Sjekk her om du er registrert riktig:

Oversikt over Flå Challenge 2020.docx

Gi beskjed til Linda Havdal 93860744 hvis det er mangler eller feil på lista.


VELKOMMEN!0 Kommentar

Utlån av stepkasser

Postet av Flå IL den 17. Apr 2020


Onsdag 22.04.20 blir det mulighet for å låne stepkasser. 

Møt opp utenfor inngangen til gymsalen kl. 18 for å sikre deg en step. Vi regner med å ha nok til alle som vil låne, men her er det altså førstemannen til mølla. 

Vi låner ut steppene kostnadsfritt til medlemmer av FlåIl. Ved utlevering signerer du på at du låner steppen kostnadsfritt og at den returneres når myndighetene åpner for organiserte aktiviteter igjen. Du signerer også på at du vil levere tilbake steppen i den tilstanden den var når du hentet den eller vil erstatte steppen dersom den av noen grunn ikke kan leveres tilbake i samme stand. Normal slitasje godtas selvfølgelig. 

Vi anbefaler å benytte digitale steptimer. 3t kjører både livesendinger og har flere videoer liggende ute både på sine sider og på Youtube som er åpne for alle. 

https://3t.no/hjemmetrening/


0 Kommentar

Idyll ved Styrkestien

Postet av Flå IL den 11. Apr 2020

Trimmere har i lang tid observert store flokker med beitende rådyr langs Styrkestien. Det har vært talt opp mot 40 dyr! Nå i påska har morgenfuglene blant oss tobente også kunnet observere et tranepar som er kommet tilbake. De siste par morgenene har det vært flott tranedans, med tilhørende "trompetlyder",  like ved Styrkestien.

Kom deg opp ved morgengry, og få med deg det flotte dyrelivet, rett utenfor stuedøra vår!

Men husk; Det er absolutt båndtvang. Rådyra går med kalver i magen nå, og tåler dårlig å bli jaget av en løshund.


0 Kommentar

Ulovlig kryssing av jernbanelinja

Postet av Flå IL den 8. Apr 2020

Kjære Flåbygg - kjære trimmere

Til dere som ønsker å gå tur nede ved Gaula: Vi vet at det står vann i undergangen under jernbanelinja ved Ler stasjon, og det er det lite å gjøre med akkurat nå.

MEN: Vi ønsker ikke at noen av dere skal risikere liv og lemmer ved å krysse over jernbanelinja, slik det nå dessverre er observert!

Med ønske om ei fortsatt god og trygg påske.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline