Postet av Håndball, Kamper den 26. Sep 2017

TRENER'S HJØRNE: Astrid Mjøen Holstad

ORKANGER - FLÅ/LUNDAMO D4  16-21

1. Hva synes du om kampen?
Først og fremst var det sinnsykt godt å vinne årets første seriekamp. Det ble alt for spennende i en kamp hvor vi var det beste laget. Hadde vi bare satt sjansene fra start, ville det blitt overkjøring. 21-16 er et fint resultat og det viser at vi er kapable til å spille veldig godt i forsvar.

2. Hva synes du kunne ha gjort bedre?
Det er forbedringspotensiale i antallet tekniske feil. Mye dårlige langpasninger, som går rett i hendene på Orkanger og avslutninger på mål før vi har bearbeidet ballen nok gir motstanderen sjansen til å holde seg inne i kampen. For meg koker det litt i 2.omgang og jeg skulle gjerne gjort mer grep i spillet vårt en periode der vi sliter mot 5-1-forsvar. Heldigvis fikser jentene det selv, noe som gir oss en klar seier til slutt.

3.Hva synes du gikk bra i kampen?
6 mål bakover i 2. omgang er veldig bra. Monica Gjersvold skyter seg inn i kampen og blir viktig. Mange gode enkeltprestasjoner og en kamp hvor alle virkelig er med å bidrar til seier. Det er herlig å se. Jeg kjenner det skal bli gøy å se hvor langt denne gjengen kan nå.

4. Hva bør vi bli bedre på?
Vi kan kjøre flere kontringer, men med kontrollert pasningsspill. For å få til dette må vi rett og slett løpe med ball og komme i bedre fysisk form. Vi må bli kjent med hverandres sterke og svake sider og gjennom dette få flyt i spillet. I forsvar skal vi bli bedre på å snakke om strek. Jeg synes starten er veldig bra, men det glipper litt utover i kampen og streken får løpe i rom bak oss.