Trimplan 2019

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 4. Jan 2019

Om du ikke har fått trimplan for 2019 i posten så kan du laste ned å skriv den ut her:

Trimplan 2019.docMånedens trimmer desember!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 2. Jan 2019

Månedens trimmer Langvatnet Des 2018

Britt Bolland

Vi gratulerer😊

 I desember var 40 personer innom posten, og totalt 65 besøk. 5 personer var innom posten minst 3 ganger, og Kristoffer Bolland har flest besøk, 9 ganger iløpet av desember. 

Mange er godt i gang med å bruke trimappen. Det syns vi er morro! Har dere problemer med å sjekke inn på poster, eller er de plassert på feil sted gi beskjed. Vi kan logge besøkene deres manuelt hvis dere ikke fikk det til når dere var ute og trimma.


Send beskjed til line.ljokjell@online.no 🏃‍♂️Godt nyttår💫

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 31. Des 2018

Takk til alle som har deltatt på arrangement i regi flåil trim eller besøkt en av våre 19 trimposter i 2018😊 

Månedens trimpost i januar er Tjukkåsen på Langmyra. 

Husk å last ned appen «Trimpoeng» og søk opp «Flåtrimmen»

God tur i 2019💪🏼

Godt nyttår💫Trimpoeng😊

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 26. Des 2018

Last ned appen Trimpoeng å registrer deg der😊 Meld deg på flå trimmen. Fra 1 januar kan du registrere trimpost besøkene dine å få poeng der. Samtidig som du konkurere med flere om flest poeng💪🏼 Dette blir spennende😁 Et stort JA til noe nytt for å få flere ut på tur💪🏼 Artig til store og små dette!! 😁😁 DEL,DEL😍NISSETRIM 9/12! Månedens trimmer i november og månedens trimpost i desember.

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 4. Des 2018

Det har vært 220 besøk på trimposten i Drammensveien ila november. Det er økning fra 101 i fjor, å det er bra:) Arne Sæther hadde flest besøk med 29 turer. Den heldige vinneren av gavekortet fra Prix Ler ble Ingunn Holte. Vi gratulerer!

I desember er det Langvatnet som er månedens trimpost. Der er det også nissetrim søndag 9 desember kl 16. Ta gjerne med hodelykt. Servering til store og små ved posten. Vi går fra skihytta. 

Dette er den siste muligheten til å ta en av de 4 arrangementene du må ha for å bli kvalifisert til årets Flåtrimmer. Levert av IdrettenOnline