Aktiviteter i gymsalen på Flå skole høst 2019

Postet av Flå IL den 22. Aug 2019

Klar for høstens trening? Lyst å komme igang, men sliter litt med "dørstokkmila"? Da er gymsalen på Flå skole plassen for deg allerede første uka på september. Første mulige trening i gymsalen blir basistrening med vår nye instruktør Louise mandag 2. september kl 19:00-20:00. Aktivitetene i gymsalen skal være noe for alle og enhver. For mer beskrivelse av timer og instruktører se informasjon under timeplanen:
Dag

Tidspunkt

Aktivitet

Mandag

18:00-19:00

 

19:00-20:00

Skitreninger fom uke 42


Basistrening med Louise 

Tirsdag

20:00-21:00

 

21:00-22:00

Step og styrke med Ragnhild


Fotball for gøy fom uke 42

Onsdag

17:00-20:00

ABU (se egen plan)

Torsdag

18:45-19:45

 

20:00-21:00

Styrkesirkeltrening med Jorun


Basistrening med Håkon

Basistreninger:

Basistrening er styrke-, spenst-, hurtighet- og bevegelighetstrening. Med andre ord: litt av hvert for alle og enhver. Vi i Flå IL har utvidet tilbudet til å gjelde ungdom og voksne, noe som har blitt en stor suksess. Dette er en sosial og artig treningsform hvor hele familien kan få trent sammen. Egner seg for alle fom 5. klasse. Håkon og Louise vil gi dere varierte og morsomme økter. Følg gruppa "Basistrening ungdom/senior, Flå IL" på facebook for å se hvilken type trening som er planlagt.

 

Step og styrke:

Step er en effektiv og morsom kondisjonstime til musikk hvor vi går opp og ned på stepkasser som kan reguleres i høyden. Enkel koordinasjon. Avsluttes med styrketrening. I år kommer vi til å variere med pulssteptimer der vi kjører intervalldrag på stepen med styrketrening mellom intervalldragene. Intervalldragene kan bestå av 4x4 min og 3 min aktiv pause med ulike styrkeøvelser. Ragnhild garanterer ei real svetteøkt!

 

Styrkesirkeltrening:

Her blir det felles oppvarming før sirkeltrening med ulike styrketreningsøvelser. Dette er flott trening for alle som ønsker å komme i gang med trening. Det blir ulike styrkeøvelser både med vekter og ved hjelp av egen kroppsstyrke slik at du får trent hele kroppen. Jorun geleider dere gjennom øvelsene på en trygg og god måte. 

 

Fotball for gøy:

Uorganisert fotballtrening for voksne. Dag Alexander Gamst er kontaktperson. Dette er et tilbud som ikke er direkte gjennom Flå IL, så det er helt gratis å være med.

 

 

Instruktører:

Louise Brose Sæther

Vi i Flå IL er så heldige å ha fått med en ny instruktør på laget: Louise fra Klæbu. Hun er 19 år gammel og studerer Bevegelsesvitenskap på NTNU. Hun har stor interesse for trening og har tidligere gått idrett på Melhus vgs. Hovedsakelig er det fotball hun har holdt på med, men trener nå mest styrke og løping. Louise kommer til å ha basistreningene på mandager.


Jorun Gråbak Holte

Jorun har vært vår supre torsdagsinstruktør med styrkesirkeltrening i 3 år. Opplegget er inspirert av hennes deltagelse på styrketrening i regi av Bedriftsidretten i Trondheim. Styrkesirkeltreninga er noe som passer for alle uansett form eller alder, og det er trivsel og glede som skal stå i fokus. Jorun er generelt interessert i treningsaktiviteter og friluftsliv.

 

Håkon Vistnes

Håkon har vært en av våre flinke basistrenere i ett år og gleder seg til å fortsette som det i høst. Han er 17 år og har drevet aktivt med fotball og turn. Han tok lederkurs for ungdom i regi av Sør-Trøndelag idrettskrets i fjor. Etterpå fikk han prøvd seg som turntrener for barn her på Ler. Han går Friluftsliv på Øya vgs og skal være fotballtrener og ha noen økter for elevene på Øya i tillegg til basistreningene på torsdager.

 

Ragnhild Nyhus Røsbjørgen

Ragnhild har vært instruktør siden det glade 90-tallet. Hun har hatt både aerobic- og steptimer på Ler og andre plasser i Gauldalen gjennom karrieren som instruktør. Å trene andre er til stor inspirasjon og glede. Hun skal i år som de foregående årene ha step med styrketrening på tirsdager.


I september er det gratis prøvetimer. Så ta med naboen, en venn eller et familiemedlem og kom på en prøvetime i gymsalen!


Priser for aktiviteter høst 2019:

Step: 

400,- medlem av Flå IL

500,- ikke medlem av Flå IL

Basistrening:

400,- medlem av Flå IL

500,- ikke medlem av Flå IL

Styrkesirkel:

400,- medlem av Flå IL

500,- ikke medlem av Flå IL


Step+basis+styrkesirkel:

600,- medlem av Flå IL

700,- ikke medlem av Flå IL


Enkelttimer 70,- på alle aktiviteter.


Fotball er gratis og for alle, uansett kjønn og alder.

Betales inn på vipps 525752 eller konto 42300920300. NB! Merk med navn og hvilken aktivitet dere betaler for.


Da ønsker vi alle en riktig god og aktiv høst med Flå IL!


0 Kommentar

Jubileumstur på Kråkfjellet

Postet av Flå IL den 11. Aug 2019

Over 100 spreke trimmere i alle aldre tok turen til Kråkfjellet søndag 11. august i et nydelig sommervær. Flå IL og Lundamo IL arrangerte felles tur fra Samsjøen for å markere kong Olav V og statsminister Per Borten sitt besøk på Kråkfjellet 12. august 1969. 

I lang lang rekke fra Samsjøen.

Flere benyttet seg av tilbudet om buss til Samsjøen og fulgte KIM-merket rute til toppen. Andre kom fra hytter ved Håen og omegn, mens noen hadde til og med tatt turen gjennom hele Flåmarka for å nå toppen.


Kråkfjellet ligger på grensa mellom Melhus og Klæbu, og er Klæbu kommunes høyeste fjell med sine 817 moh. Når Klæbu blir en del av Trondheim kommune i 2020, vil Kråkfjellet bli Trondheims høyeste topp.


Minnesteinen som er satt opp på Kråkfjellet. Her kan dere lese mer om turen til kong Olav V og statsminister Per Borten for 50 år siden i Trønderbladet.


Det ble en meget flott tur i et strålende sommervær med 23 grader på toppen. Folk i alle aldre tok turen til Kråkfjellet og det var en godt fornøyd gjeng som samlet seg rundt varden. Denne turen var også et bidrag i forbindelse med Flå ILs 125 års jubileum i år.


Flå IL ønsker å takke alle som var med på å gjøre denne turen til en fin og minnerik tur. Aldri har det vel før vært samlet så mange spreke og flotte folk på toppen av Kråkfjellet samtidig! 


0 Kommentar

Høsten med Flå IL

Postet av Flå IL den 8. Aug 2019

Kveldsstemning ved Austtjønna. Foto: Marthe Buan Bolland


En sommer er på hell og hverdagen innhenter oss. Men fortvil ikke, det er mye spennende i vente i høst med Flå IL. Allerede førstkommende søndag markeres Kong Olav og statsminister Per Bortens tur til Kråkfjellet med en felles tur fra Samsjøen. Mer info her. Og det er mulig å tjene hele 100 trimpoeng!

Oppsamlingsheat for Gudrunhuletrimmen 17.-18. august.

Månedens trimpost er Fisklaustjønna.

Alle aktiviteter i gymsalen starter i september. Foreløpig plan:

Mandag: Basistrening kl 19:00-20:00

Tirsdag: Pulsstep med styrke kl 20:00-21:00

             Fotball kl 21:00-22:00

Torsdag: Styrke sirkeltrening 18:45-19:45

             Basistrening 20:00-21:00


Følg med her på hjemmesida for mer info.


I september blir det åpning av styrkestien.


Velkommen til en aktiv høst med Flå IL!

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline