Ulovlig kryssing av stengt planovergang

Postet av Flå IL den 28. Mai 2019

Flå IL har fått tilbakemelding fra Bane NOR om at det mandag krysset en trimmer på sykkel over jernbanesporene, der det før var planovergang, og krøp under det stengte gjerdet. Det er derfor satt opp ekstra anleggsgjerde der nå. Før planovergangen ble stengt var lokførerne klar over mulig kryssingsfare. 

Nå etter at planovergangen er stengt, er det derfor SVÆRT farlig å krysse sporene.

Det bes om at våre trimmere overholder forbudet mot å krysse den gamle jernbaneovergangen!


Mvh
Leder Flå IL
Berit Bolland


0 Kommentar

Åpning av ny undergang - stenging av jernbaneovergang Ler stasjon

Postet av Flå IL den 27. Mai 2019

Bane NOR har i helga jobbet hardt ved Ler stasjon. Ingen tog har fått passere, og det har blitt jobbet for fullt for blant annet å få gjort ferdig ny undergang under togskinnene. Undergangen skal erstatte den mye brukte usikrede planovergangen på Ler stasjon. 

Det betyr at våre mange aktive turgåere som har krysset jernbanelinja på veg til trimpostene ved Gaula nå må gå under jernbanen i stedet for over. Den gamle jernbaneovergangen er stengt med gjerde.

Bane NOR og Flå IL håper dere turgåere verdsetter at det nå er tryggere å ta seg frem til elva, og fort venner dere til ny tur-rute.

Onsdag 29. mai markerer Bane NOR åpning av undergangen, og ønsker turgåere som har anledning til det, velkommen til å delta.

Både ordfører, banesjef og prosjektsjef vil være til stede.

Snorklippinga vil foregå mellom klokka 10:30 og 11:30 på onsdag.0 Kommentar

Digital dugnad 2019

Postet av Flå IL den 26. Mai 2019

Vi i Flå IL har blitt trekt ut til å delta i årets digitale dugnad! Takk til alle som nominerte oss. 

Dugnaden starter mandag 27.5 kl. 14:00. Den samlede potten til banken er på 200 000,-, og hvert lag kan maksimalt få 25 000,-. Hver stemme teller 50,- og dere kan stemme hver dag. Dugnaden løper frem til potten er tom.


Gå inn her for gi din stemme:

STEM HER!


Da trenger vi din hjelp, din nabos hjelp og dine venners hjelp til å stemme frem Flå IL. Stem ivei for å få fart i folkehelsa på Flå!

Mandag 27.5 kl. 14:00 logger vi på. 


0 Kommentar

Takk til 17. maikomiteen!

Postet av Flå IL den 24. Mai 2019

Flå Idrettslag fikk i anledning 17.mai-feiringa ved Flå skole spørsmål om vi som 125-årsjubilant ville holde 17.mai-tale. Og selvfølgelig ville vi det!

Sammen med 225-årsjubilanten Flå kirke fikk vi holde årets festtale. For deg som ikke fikk med deg Flå IL sin tale, finner du den her: 17.mai tale.docx.

Som takk fra 17.maikomiteen, fikk begge jubilantene en gave i form av kr 500,-. Vi takker for tilliten, og for pengegaven. Vi skal finne et godt formål å bruke disse pengene på!


0 Kommentar

God 17. mai fra Flå IL!

Postet av Flå IL den 15. Mai 2019

Endelig har våren kommet og det har blitt Flå-farge i skog og li! Det meldes om sol og sommertemperaturer på 17. mai. Det blir i år mulighet til å gå under våre nye, flotte faner laget for anledningen. Leder for Flå IL Berit Bolland skal holde 17. mai-talen i gymsalen på Flå skole kl 14:30. Og etter en flott dag med mye is og kaker, kan det være godt å ta en trimtur i kveldinga til månedens trimpost på Botnmyra. Håper alle får en fin 17. mai-feiring, hipp hurra!0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline