UKEBREV Flå IL UKE 12-13: God påske! 💛 💛 💛

Postet av Flå IL den 22. Mar 2018

Med påskestemningsbilde fra Langmyra ønsker vi i Flå IL alle ei riktig god og aktiv påske!

Det blir mulighet for en siste innsats på trening før påskeegget skal fortæres:

I kveld, torsdag 22. mars, er det styrkesirkeltrening med Jorun kl 18:45-19:45 og basistrening med Vegard og Jan Magnus kl 20:00-21:30.

I morgen, fredag, er det teknikktrening på håndball i Horghallen kl 18:00-19:30 for de yngste, og fra kl 19:30-21:00 for de eldste.

Ellers er det bare å nevne at det er kommet 30 cm nysnø i løpet av de siste dagene på Langmyra. I påska, uavhengig av helligdager, kjøres det når det er behov (akkurat som ellers i vinterhalvåret).

Og etter påske blir det fortsatt et bredt aktivitetstilbud fra oss i Flå IL. Følg med her på hjemmesida og fb for nytt ukesbrev etterhvert.

Med dette ønsker vi alle ei riktig GOD PÅSKE!

Bilderesultat for gult hjerteBilderesultat for gult hjerte





Årsmøte Flå IL 19. mars 2018

Postet av Flå IL den 22. Mar 2018

Takk for et godt samarbeid, Trond Reitan! Leder av ABU, Trond Reitan, takkes her av leder Flå IL Gunnar Senneset for flott innsats for Flå IL.

Mandag 19. mars ble det avholdt årsmøte for Flå IL på SFO-rommet på Flå skole kl 18:00. 10 stemmeberettigede var til stede. Se årsmøteprotkoll her:

Årsmøteprotokoll 2018

Sakspapirer årsmøte 2018

Organisasjonsplan Flå IL 2018-2019

Organisasjonsplan Håndball 2018-2020


Flå IL takker alle for et godt samarbeid i året som har gått! Vi ønsker alle nye styremedlemmer velkommen!

De 10 stemmeberettigede under årsmøtet 19. mars på SFO rommet på Flå skole.



Premieutdeling Flå IL 2018

Postet av Flå IL den 13. Mar 2018

Glad gjeng fra 2. klasse som vant fruktkorga fra Prix Ler for prosentvis flest deltagere i årets skikarusell. Gratulerer!

Mandag 12. mars ble det arrangert hyggekveld med premieudeling i gymsalen på Flå skole. Det ble først delt ut premier for deltagelse i årets skikarusell. Over 100 stk har deltatt på vinterens poengrenn og skileik i lysløypa på Fremo. Det ble rettet en stor takk til to hjelpsomme damer, Anne Reitan og Nordhild Forsell,  som har stekt vafler i skihytta til glade skibarn og voksne hver onsdag etter jul. Ett poengrenn ble avlyst pga strømbrudd, men ellers har alle de seks andre skikarusellarrangementene blitt gjennomført i fantastiske vinterforhold. Våre trofaste tidtakere Anders Stensås, Andreas Stensås og Øyvind Mellingen ble også takket samt løypekjørerne som sørger for perfekte spor, både i lysløypa og på Langmyra gjennom hele vinteren: Jon Olav Eidsmo, Jørn Bolland, Esten Engan, Ketil Reitan, Ivar Bjørgen og Arnstein Holte.

Trimavdelinga fortsatte kvelden med premieutdeling til spreke Flåbygg som har besøkt trimpostene utover Flåmarka og forøvrig rundt omkring på Ler samt deltatt på ulike arrangement. Årets Flåtrimmer 2017 ble trukket og det ble Ivar Øian, gratulerer! Vår kjære leder i trimavdelinga, Kari Johanne Einvik, går av etter 6 år i vervet. Hun ble takket av med gave og blomster fra Flå IL og trimavdelinga. Hun har gjort en særdeles utmerket jobb for trimavdelinga og Flå IL.

Til slutt ble det uttrekningspremier for årets nysatsing: Flå Challenge. Hele 63 stk var nominert. Her var det mange uttrekkspremier og denne seansen ble ledet av trenerne for basistreninga, Vegard Stav og Jan Magnus Røsbjørgen. Hovedpremien, som var overnatting på ei av Trondhjems Turistforeningshytter, ble vunnet av Arild Borren. Trond Henrik Reitan fikk premie for å ha deltatt på flest ulike typer treninger, Eli Losen fikk premie for fleste antall ganger på trening og familien Bård og Ann Kristin Eggen fikk premie for årets Challenge familie. I tillegg var det flere vinnere av flotte uttrekkspremier som aktivitetsarmbånd Mio Slice-aktivitetsarmbånd, bøker, osteskrin fra Tine og fruktkorg fra Rema1000. Gratulerer til alle!

Det ble og vist bildekavalkader fra ski, trim og Flå Challenge. Vi i Flå IL vil takke alle som kom på hyggekvelden.

Over 150 stk møtte opp i gymsalen på Flå skole for premieutdeling.

Fornøyd gjeng fra 1. klasse med premie og diplom for godt gjennomført skikarusell.

3. klasse.

Leder av trimavdelinga Kari Johanne Einvik ble takket av for en strålende jobb for Flå IL i 6 år.

Spreke Flåbygg som har besøkt minst 12 av de 19 trimpostene til trimavdelinga samt deltatt på ulike arrangement.

Hele 63 stk i alderen 12-70 år gjennomførte årets Flå Challenge og var dermed kvalifisert til å være med i kampen om mange fine uttrekkspremier. Godt jobba!



Årsmøte Flå IL mandag 19. mars

Postet av Flå IL den 13. Mar 2018


Velkommen til årsmøte Flå IL mandag 19. mars, innkalling her Årsmøte 2018

Sakliste: Sakliste Årsmøte 2018


Årsberetning hovedstyret Flå IL 2017

Årsberetning ABU

Årsberetning Trim

Årsberetning Ski

Årsberetning Håndball

Årsberetning J10 Håndball

Årsberetning J13 Håndball

Årsberetning J11 og J12 Håndball

Årsberetning Mini Håndball

Årsberetning D4 Håndball

Årsberetning H4 Håndball

Budsjett hovedstyret

Budsjett ABU

Budsjett håndball

Budsjett ski

Budsjett trim

Balanserapport

Noter regnskap Flå IL 2017

Resultatregnskap

Revisjonsberetning





Kvalifiserte til Flå Challenge 2018

Postet av Flå IL den 11. Mar 2018

Oversikt over de som er kvalifisert til Flå Challenge 2018:

Oversikt kvalifiserte Flå Challenge 2018


Gi beskjed til Ragnhild Nyhus Røsbjørgen hvis navnet ditt mangler. Husk premieutdeling mandag 12/3 kl 18.00 i gymsalen Flå skole. Velkommen!



Klubbmesterskap ski 2018

Postet av Flå IL den 8. Mar 2018

Fornøyd gjeng etter kveldens innsats! fv Heidi Bolland, Mari Konstad Haanæs, Marit Altin Ljøkjell, Ina Raaen Grenstad og Ola Raaen Grenstad.

Klubbmesterskap i lysløypa på Fremo onsdag 7. mars med ca 100 deltagere! God stemning i løypa og inne i skihytta hvor det ble premieutdeling rett etter rennet. Årets klubbmestere er Vegard Stav og Ragnhild Nyhus Røsbjørgen. 

Resultat 2018


Før start utenfor skihytta.

Voksne i farta.

De aller yngste gikk først.

Lek før start.

Klar til start.


Vinner D18 Marit Krogstad.

Premieutdeling i kvinneklassen.

Premieutdeling menn.




Premieutdeling Flå IL 2018

Postet av Flå IL den 7. Mar 2018

Mandag 12. mars er det premieutdeling i gymsalen på Flå skole kl 18:00. Det blir premieutdeling for skikarusell/poengrenn, Trimavdelinga hedrer spreke trimmere og årets Flåtrimmer 2017 trekkes. I tillegg blir det uttrekkspremier til deltagere i Flå Challenge. Velkommen!

Invitasjon premieutdeling Flå IL 2018




Seterrennet i vindstille og flott vintervær!

Postet av Flå IL den 4. Mar 2018


I et nydelig og stille vintervær ble årets Seterrenn gjennomført utover vakre Flåmarka. Man kunne velge mellom 25 km eller 32 km. Tusen takk til løypekjørerne som var klare tidlig i morgest for å kjøre opp helt nye spor etter gårsdagens og nattens snøfall. Og ikke en eneste plass i løypa var det antydning til fokksnø, med andre ord: helt perfekte løypeforhold! På saftstasjonen ved Rangåa ble vi tradisjon tro møtt av en helt fantastisk gjeng som serverte varm saft. Det gjorde susen, tusen takk! Og i løypa var det små og store skiløpere som hadde en utmerket dag i nydelige omgivelser! Vel blåst alle sammen!

Og hvis det ikke kommer snø de nærmeste dagene, er det bare å benytte seg av flotte forhold utover Flåmarka. Sola går ikke ned før 17.50 for tida! Ut og nyt!

Velkommen igjen neste år!

Løypekjørerne på plass kl 06.00 i morgest. Fantastiske løyper, tusen takk!

Hjelpemannskapet på saftstasjonen: helt uunnværlig med varm saft, tusen takk!

Ved høgste punktet i løypa.

Fra Langlandsvollen mot Losavollen.



Sølv i Gauldalssprinten 2018

Postet av Flå IL den 4. Mar 2018


David Folde Eggen og Jonas Berget Tangvik G12 gikk Gauldalssprinten lørdag 3. mars på Kvennabakkan skianlegg. De gikk 2 x 900 m, fri teknikk. Flotte forhold på Kvennabakkan. Jonas gikk 1. etappe og David 2. Gutta kom på en flott 2. plass - slått av Meldal med 5 sekunder. Gratulerer så mye!

Resultater Gauldalssprinten 2018








UKEBREV FLÅ IL UKE 10: Finaleuka!

Postet av Flå IL den 2. Mar 2018

Da nærmer det seg slutten på vinterens utfordring fra Flå IL. Vi er straks inne i den aller siste uka av Flå Challenge og siste mulighet til å sanke poeng. Det har vært over 100 stk som har registrert seg. Men blir det så mange som kommer i mål? Se oversikt her. Gi beskjed om feil eller mangler til Ragnhild Nyhus Røsbjørgen via PM på fb eller på mail til ragnhild.rosbjorgen@ntnu.no. Til dere som mangler noen treninger: Legg inn støtet nå, så kommer dere i mål! Lykke til den siste uka! 


Søndag 04.03:

Seterrennet

Info Seterrennet 2018

Mandag 05.03:

❄️ 19:00-20:00 Basistrening for ungdom (og voksne) i gymsalen med Vegard Stav og Jan Magnus Røsbjørgen. Styrke-, spenst-, hurtighet,- og beveglighetstrening. Med andre ord: litt av hvert for alle og enhver. 

❄️ 20:00-21:00 Basistrening for voksne i gymsalen med Vegard og Jan Magnus. Styrke-, spenst-, hurtighet,- og beveglighetstrening. Med andre ord: litt av hvert for alle og enhver. 

Tirsdag 06.03:

❄️  20:00-21:00 Step og styrketrening i gymsalen med Ragnhild Nyhus Røsbjørgen. 

Onsdag 07.03:

Klubbmesterskap med premieutdeling direkte i skihytta, se info:

Klubbmesterskap ski 2018

❄️ 20:00-21:30 Fotball for gøy! Uhøytidelig fotballtrening for voksne i gymsalen. Kom bli med!

Torsdag 08.03:

❄️ 18:45-19:45 Styrkesirkeltrening i gymsalen for alle! Med Jorun Gråbak Holte.

❄️ 20:00-21.30 Basistrening for ungdom og voksne i gymsalen med Vegard og Jan Magnus. Lignende opplegg som på mandager, men det kan variere fra gang til gang. 

Fredag 09.03:

❄️ 19:30-21:00 Teknikktrening i Horghallen med selveste Arne Høgdahl.

Minner også om at den 9/3 kommer selveste Arne Högdahl og trener våre eldste på Horghallen Teknikktrening! Den økta starter kl 1930. Arne Högdahl er en ettertraktet spillerutvikler og trener. Han har blant annet i flere år vært høyre hånd til Marit Breivik og landslaget. I tillegg har han trent flere lag og vært involvert i flere klubber på elitenivå.

Teknikktrening Horghallen 

Søndag 11.03:

❄️ Barnas skidag Langmyra, se invitasjon på ABU på fb.


Info om Flå Challenge:

Flå Challenge vinter 2018

Meld din interesse og trykk liker/interessert/skal på facebook arrangementet her:

Flå Challenge facebook arrangement

Registrering for Flå Challenge gjøres på hver trening hvor du skriver opp navnet ditt og krysser av for Challenge. Denne uka er det basistreninger, måneskinnstur på Langmyra, step, poengrenn i lysløypa, fotball, styrketrening og teknikktrening håndball som er tellende i challengen. Og vi er over halvveis. 

Og i helga kan dere fortsatt oppleve ekte håndballglede i Horghallen, sjekk kamper i kalenderen her på hjemmesiden og følg med på facebooksiden Flå og Lundamo håndball.

Kan og melde om fremdeles flotte forhold på Langmyra: Sjekk løypestatus her:

Skisporet Langmyra


Månedens trimpost for mars er Møstaosen.


Premieutdeling mandag 12. mars:

Premieutdeling fb-arrangement

Invitasjon premieutdeling


VELKOMMEN TIL EN NY OG AKTIV UKE MED FLÅ IL!



Klubbmesterskap ski 7. mars 2018

Postet av Flå IL den 1. Mar 2018

Flå IL ski arrangerer klubbmesterskap på ski i lysløypa på Fremo onsdag 7. mars kl 18:00. Stilart klassisk. De som er påmeldt skikarusellen, er allerede påmeldt klubbmesterskapet. Hvis du kun ønsker å delta på klubbmesterskapet koster det kr 50,- som betales kontant eller betalingsterminal ved påmelding før kl 17:45 i skihytta samme kveld. Vi har vipps.

Stilart: Klassisk 

Distanser:

De som går i barnehagen og 1. klasse går ei sløyfe på 500 m.

2. klasse (8 år) - 4. klasse (10 år) 1 km

5. klasse (11 år) - 6. klasse (12 år) 2 km

7. klasse (13 år) - 8. klasse (14 år) 3 km

9. klasse (15 år) - 17 år 5 km (3+2 km)

Kvinner senior 5 km (3+2 km)

Menn senior 9 km (3x3 km)

NB!

Rett etter de minste har startet ca kl 18.15 kan de som ikke vil gå på tid starte og gå

selvvalgt distanse.


Påmelding:

De som er påmeldt skikarusellen, er allerede påmeldt klubbmesterskapet. Hvis du kun ønsker å delta på klubbmesterskapet koster det kr 50,- som betales kontant eller betalingsterminal ved påmelding før kl 17:45 i skihytta samme kveld. Vi har vipps.


 

NB! Oppfordrer flere voksne til å bli med, på tid eller uten.

Det vanker flotte premier i voksen klassene uavhengig om du går på tid eller ikke!

Premieutdeling:

Rett etter klubbmesterskapet blir det premieutdeling i skihytta med premier til alle!

Rennleder: Thomas Holthe 

Velkommen!