Medlemskontingent - til dere som har mottatt flere faktura

Postet av Flå IL den 14. Nov 2019

Hei. 

Det er nå sendt ut medlemskontingent. Dere som er registrert med familie medlemskap kan oppleve å få flere faktura. Dere skal betale bare en av disse fakturaene. Kontroller at det er samme fakturanr. på alle fakturaene, dersom det er ulikt fakturanr. gi beskjed til aktivitet.flail.styret@klubbkontor.no.

Det jobbes kontinuerlig med å rette denne systemfeilen, men det ser altså ikke ut til å ha gått i orden enda. Vi beklager dette. 


0 Kommentar

Støtt Flå IL, gi din stemme!

Postet av Flå IL den 27. Okt 2019

Flå il skal utvikle sitt aktivitetstilbud. I 2020 vil vi tilby aktiviteter hvor folk i alle aldre sammen kan leke seg i form. Dette vil vi oppnå ved at barna kan ha det moro med mor, far, besteforeldre, søsken, ja hele familien får god trim.

Gå inn på denne linken og gi din stemme:

spleis.no/flaail

På forhånd: Tusen takk! 0 Kommentar

Vel overstått høstferie!

Postet av Flå IL den 13. Okt 2019Vel overstått høstferie! Med et nydelig høstvær er det mange som har benyttet seg av styrkestien. Det er helt supert! Vi lover å få opp bedre skilt til våren. Men enn så lenge finner dere alle øvelsene her: STYRKESTIEN ØVELSE NR 1.pdf

Så selv om høststormen setter inn for fullt og plakatene suser av sted, kan øvelsene gjøres hvor enn du er, bare se i linken over!

Og i dag var det over 50 stk som ble med på familieturen til Bortsvollen, for ei sprek bygd vi bor i! Tur til Bortsvollen

Velkommen til ei ny og innholdsrik uke med Flå IL. Her er hva som skjer i uka her og fremover i høst:

Mandag 14/10:

Kl 18:00-20:00 Oppstart skitreninger med trening og kveldsmat på Kvennabakkan på Hovin. Mer info: Skiplan høst 2019 

Kl 19:00-20:00: Basistrening i gymsalen med Louise. Kjerne og puls står på planen. Info på facebook:

Basistrening ungdom/senior

Tirsdag 15/10: 

Kl 18:00-20:00: Innebandy for barn født 2007-2008 gjennom Melhus IL. Mer info: innvitasjon.docxinnvitasjon.docx

Kl 20:00-21:00: Step og styrke i gymsalen med Ragnhild. Kondisjonsøkt med påfølgende tabatastyrke.

Kl 21:00-22:00: Fotball for gøy. Følg med på facebook om det blir eller ikke: Team Uff UFf Futsal

Onsdag 16/10: 

Kl 16:30-17:30: Åpen gymsal

ABU: styrkestien. Mer info på facebook: Flå il ABU

Torsdag 17/10:

Kl 18:45-19:45: Styrkesirkeltrening med Jorun.

Kl 20:00-21:00: Basistrening med Håkon. Følg med på facebook: Basistrening ungdom/senior

Fredag 18/10:

Kl 18:00-21:00: Oppstart teknikktrening Horghallen, mer info: Horghallen teknikktrening

Følg forøvirg med på facebook for mer info om håndballtreninger og kamper utover høsten.

Lørdag 19/10:

Lysløypa og skihytta gjøres klar for vinteren: Dugnad kl 09:00, se her: Dugnad skihyttaVi ønsker alle ei riktig god og aktiv ny uke! 


0 Kommentar

God høstferie med Flå IL!

Postet av Flå IL den 4. Okt 2019

Med solnedgang på Styrkestien ønsker vi alle en riktig god helg og en finfin høstferie for de som har det!

Og det er mulighet for ei styrketrening inne i gymsalen til uka: mandag 7/10 kl 19:00-20:00 kjører Louise Basistrening for alle, nye som gamle ønskes velkommen! Resten av aktivitetene tar en liten pause neste uke, men er tilbake rett etter høstferien.

Håndball har håndballskole i Horghallen i høstferien. Håndballtreningene starter for fullt uka etter høstferien. Velkommen tilbake til en ny og spennende håndballsesong!

Skiaktiviteter kommer også i gang rett etter høstferien. Det blir pangstart på sesongens skitreninger på Kvennabakkan på Hovin mandag 14. oktober - med lek, trening og kveldsmat for alle. Videre blir det trening på Lundamo på torsdager, deretter fast mandagstreninger på Flå. Alle ønskes velkommen! Se her: Skiplan høst 2019

For alle turglade kan det meldes om felles tur til Bortsvollen søndag 13/10. Mer info her: Tur til Bortsvollen
 

Ut og nyt et fantastisk høstvær i helga! Klar og frisk luft i forening med nydelige farger. 

GOD HELG! 


0 Kommentar

Styrkestien offisielt åpnet.

Postet av Flå IL den 21. Sep 2019

Oppmøte for åpninga var under eika rett ved Flå Oppvekstsenter. Foto Ingrid Eggen Vårvik.

Torsdag 19. september arrangerte Flå Idrettslag offisiell åpning av en ny tursti like ved Flå Oppvekstsenter. Stien er en gave til innbyggerne i Flå i forbindelse med idrettslagets 125-årsjubileum.

Leder i Flå IL, Berit Bolland, uttaler at et mangeårig ønske om en ny tursti er oppfylt. Idrettslaget har som hovedsatsningsområde å lokke Flåbyggene ut av sofaen, og ut i naturen for å utøve en eller annen form for fysisk aktivitet. Kombinasjonen trim og friluftsliv har i mange år vært populært for bygdas innbyggere, og dette ville Flå IL bygge videre på. 

Velkomsttale av leder for Flå IL, Berit Bolland. Foto: Ingrid Eggen Vårvik.

- Vi har ønsket oss en tursti med enkel tilgjengelighet, som kan benyttes av gående, løpende og syklende, for folk i alle aldre og i ulik fysisk form. Stien, som er ca 1,3 km lang, vil være et flott tilbud til barnehage, skole, beboere i Flå, og ikke minst til foreldre som venter mens ungene trener ved Flå Stadion.

Idrettslaget ønsket at stien skal være så lett tilgjengelig at også beboere ved Flå eldresenter kan gå hit, eller bli kjørt hit i rullestol. - Tenk å kunne sette seg på benken under den ærverdige eika, nyte en kopp kaffe fra termosen, og nyte den flotte utsikten over åkerlandskapet, uttaler en engasjert Bolland. 

Prix Ler sponset med frukt og smothie. Foto: Ingrid Eggen Vårvik

For de som kan gå hele traseen, er det satt opp enkle styrketreningsposter underveis, hvor man kan styrke kroppen, mens det flotte kulturlandskapet som omgir stien kan styrke den psykiske helsa. Derav navnet Styrkestien: En tursti som skal styrke både fysisk og psykisk.

Kommende ordfører Jorid Jagtøyen og leder for Flå IL Berit Bolland ved åpninga. Jorid fikk ei Flå IL t-skjorte med Flå Challenge i gave fra idrettslaget. Foto Ingrid Eggen Vårvik

Til våren kommer også en treningstrapp opp langs fossen i Bortna. Dette vil gi muligheter for god styrke- og intervalltrening i spektakulære omgivelser tett inntil den flotte fossen.

Stien vil også bli en meget god tur- og treningsarena for barnehage og skole. Her kan skolen legge sine gymtimer, og området kan benyttes til læring i friluft. Stien er også en flott trasé til «Inn På Tunet»-tilbudet på ØverBortn. 

Ved åpninga. Foto Ingrid Eggen Vårvik

Idrettslaget har stor tro på at jubileumsgaven vil bidra til mer trivsel og god folkehelse i bygda, og håper på at bygdefolket vil ta godt vare på stien og det fine området rundt den.

Kommende ordfører Jorid Oliv Jagtøyen og en av Flå IL sine æresmedlemmer, Ketil Reitan, sto for en original snorklipping ved å sage over en stor trestokk.

Kommende ordfører Jorid Jagtøyen og æresmedlem i Flå IL, Ketil Reitan foretar snorklipping på Styrkestien. Reitan poengterer at dugnadsarbeid er en viktig faktor i bygda. En dugnad består av at minst to personer arbeider sammen, og det ønsket han å praktisere ved snorklippinga også, hvor de sagde over en trestokk med ei gammel stokksag. Foto: Ingrid Eggen Vårvik


I lang-lang rekke gikk de fremmøtte i samlet tropp rundt den 1,3 km lange stien. Foto: Ingrid Eggen Vårvik


Etter snorklippinga gikk de over 60 fremmøtte en runde på Styrkestien, hvor Flå IL demonstrerte de ulike styrketreningspostene undervegs i løypa. Nestleder i Flå IL, Ragnhild Nyhus Røsbjørgen veiledet Marit Krogstad  hvordan øvelsene utføres. 

Sju poster med ulike styrkeøvelser er hengt opp langs stien. Kari Johanne Einvik er avbildet og viser hvordan øvelsene skal utføres. Foto Ingrid Eggen Vårvik.


Flere benyttet anledningen til å bli med på styrkeøvelsene underveis. Her demonstreres knebøy. Foto: Ingrid Eggen Vårvik Eggen


Utfallsøvelse ved fossen. Foto Ingrid Eggen Vårvik


Ny flott bru har kommet opp over Bortna. Den er satt opp at Stig Eggen. Foto Ingrid Eggen Vårvik


På rasteplassen ved Bortna er det kommet en ny trimpost hvor man kan skrive inn navnet sitt i boka og sjekke inn på Trimpoengappen og få 10 poeng. Foto Ingrid Eggen Vårvik


Sporty kommende ordfører tok utfordringen om å demonstrere en god ryggøvelse på en uvanlig treningsplass, nemlig oppå en rundball. Denne øvelsen er fin for ryggen og kalles supermann. Foto Ingrid Eggen Vårvik


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline