Kick-off og idrettsglede!

Postet av Flå IL den 11. Jan 2020

Tre tøffe karer som gjennomførte hele dagen i gymsalen: Trond, Tore og Brian. Og de er klare for Flå Challenge 2020!


25 stk var med gruppetimene som startet med ei skikkelig kondisjonsøkt, fulgt av styrketrening med egen kroppsvekt og ei god, og nødvendig uttøyingsøkt til slutt. Herlig gjennomført av alle med god veiledning fra dyktige instruktører fra 3T: Marie-Jeanette og Mari. Det ble svettet en god del, og det blir nok garantert noen stive muskler i morgen.

Viktig med god oppvarming.

Oppvarming til gruppetimene.

Hopp og sprett på kondisjonsdelen.

Jorun, vår eminente gruppetrener på torsdager, mellom instruktørene Mari og Marie-Jeanette

 fra 3T.

Uttøying og bevegelighetstrening til slutt.

Kirsten stekte gode og sunne vafler (Bama sin oppskrift finner dere her.) Trivelig med en pause med vafler og kaffe/saft.

Etter gruppetimene var det duket for årets innebandy- og kanonballturnering. 4 lag med 4 spillere på hvert lag. Jon Olav og Anders var dommere. Det ble tre kamper på hvert lag i både innebandy og kanonball. Og det var ingenting å si på konkurranseinstinktet! Men heldigvis ingen skader. Lag B bestående av Gunnar, Ellen, Jørgen og Anders gikk av med seieren og vant fruktkorg fra Prix Ler. 

I kanonballkampens hete.

Vinnerlaget av turneringen: Lag B: Ellen, Jørgen, Gunnar og Anders. Gratulerer!

Glad, fornøyd og svett gjeng etter årets turnering! 


Tusen takk til alle for en flott idrettsdag på Flå!0 Kommentar

Kick-off og Flå Challenge 2020

Postet av Flå IL den 9. Jan 2020

Kick-off lørdag 11. januar: 

Er dere klare for en dag med moro, lek og forhåpentligvis litt svetting? Lørdag braker det løs i gymsalen med årets kick-off for treningsåret 2020 med Flå IL. Program for dagen:

Gruppetimer med instruktører fra 3T:

10:00-10:30: Cardio; kondisjonstrening

10:30-10:45: Pause

10:45-11:15: Styrketrening med egen kroppsvekt

11:15-11:30: Pause

11:30-12:00: Stretching; uttøying og bevegelighetstrening


12:00-13:00: Kiosksalg med vafler, saft og kaffe.


Kanonball- og innebandyturnering:

13:00-15:00: Kamper

15:15: Premieutdeling


Viktig info før turnering:

* Oppmøte senest kl 12:45.

* 4 lag med 4-5 spillere på hvert lag.

* Lag- og kampoppsett fås lørdag.

* 10 minutters kamper med 2 minutters pause i mellom.

* Kanonball spilles først på to banehalvdeler, innebandy etterpå over hele banen.


Flå Challenge 2020:

Vi starter opp med suksessen fra 2018 hvor hele 63 spreke Flåbygg gjennomførte minst 10 treningsøkter med Flå IL på 10 uker. Årets utgave blir den samme: Alle som fullfører minst 10 aktiviteter med Flå IL er med i trekningen av fine premier på premieutdelingen mandag 16. mars. Registrering denne gangen skjer via Trimappen og konkurransen Flåtrimmen 2020. I appen kan dere registrere følgende aktiviteter til Flå Challenge: basistreninger, step, fotball for gøy, styrkesirkel, skikarusell, klubbmesterskap på ski, Sæterrennet, Dagens løype og begge aktivitetene på kick-off lørdag. Det står Flå Challenge 2020 foran aktiviteten. For dere som ikke ønsker å bruke appen kan dere registrere det på treningene i gymsalen eller ved å kontakte Ragnhild Nyhus Røsbjørgen.


Da ønsker vi alle velkommen til treningsåret 2020 med Flå IL! 


0 Kommentar

Godt nytt år: Lek deg i form med Flå IL!

Postet av Flå IL den 3. Jan 2020

Velkommen til et nytt, aktivt år med Flå IL! Etter helga starter vi opp for fullt med aktivitetene i gymsalen:

UKE 2:

Mandag 6. januar:

19:00-20:00 Basistrening med Louise. Allsidig trening som passer alle fom 5. klasse. Det er felles oppvarming i form av lekbetont aktivitet med påfølgende styrketrening.


Tirsdag 7. januar:

20:00-21:00 Step og styrke med Ragnhild. En time trening med og uten stepkasse hvor det blir ulike kombinasjoner i takt med fengende musikk. Her får du trent både kondisjon og styrke.

21:00-22:00 Fotball for gøy! Uhøytidelig og sosial fotballtrening.


Torsdag 9. januar:

18:45-19:45 Styrkesirkel med Jorun. Styrketreningstime som passer for alle. Enkle, men effektive øvelser.

20:00-21:00 Basistrening med Håkon. Allsidig trening som passer alle fom 5. klasse. Det er felles oppvarming i form av lekbetont aktivitet med påfølgende styrketrening.


Betalingsinfo gymsalaktiviteter:

Priser for aktiviteter vinter 2020.docx


Lørdag 11. januar:

Kick-off Flå challenge 2020: Påmeldingsfrist 5. januar! Se info her:

Invitasjon kick-off Flå challengeSki:

Skitreningene starter opp mandag 6. januar med et lite føreforbehold. Se egen skiplan her:

Skiplan vinter 2020

Onsdager er det skikarusell med skilek og moro i lysløypa på Fremo. Det blir oppstart allerede onsdag 8. januar med åpning av en splitter ny skilekbakke. Mer info og oversikt over vinterens skikarusell her:

Skikarusell vinter 2020

Følg med på Facebooksiden til Flå IL ski for eventuelle endringer grunnet vær og føreforhold:

Flå IL ski facebook


Håndball:

Håndball har og stor aktivitet i vinter. Følg med på håndballens Facebook side for de siste oppdateringer:

Flå og Lundamo Håndball facebook


Trim:

Trimappen ble nullet ut ved årsskiftet. Så nå starter alle helt på likt! Se mer info her:

Flåtrimmen 2020


ABU Allidrett for barn og unge:

Det er pause med gymsalaktivitetene nå i vinter når det er skikarusell i lysløypa på Fremo. Skikarusellen er for alle fom 0-100 år. Se mer info lengre opp. 


GODT NYTT OG LEKENT ÅR MED FLÅ IL!


 


0 Kommentar

Takk for 2019 - velkommen 2020!

Postet av Flå IL den 30. Des 2019

Jubileumsåret 2019- En stor takk til bygda

For et år, for ei bygd, og for en idrettsglede! Jubileumsåret 2019 har vært preget av engasjerte medlemmer som har gitt ledelsen i idrettslaget inspirasjon og motivasjon til nye aktiviteter og tilbud.

Jubileumshelga i februar ble et stort høydepunkt, med idrettsfestival, bygdakafé, jubileumsfest, revy, festmiddag, æresutmerkelser og fest på lørdag. Og Flåbyggen sov ikke bort søndagen, for da var det Dagens Løype på Langmyra, med servering både i brakka og i Ulvehiet.  Jubileumshelga gav bygda fantastiske og uforglemmelige opplevelser.


Flå IL fikk tildelt det ærefulle oppdrag å holde 17.maitalen, sammen med medjubilant Flå kirke. Vi takker for tilliten.

I august ble det arrangert tur til Kråkfjellet, hvor vi markerte Kong Olav V og statsminister Per Borten sitt besøk på Kråkfjellet 13. august 1969, samt vårt eget jubileum. Over 100 spreke deltakere i alle aldre deltok på turen i et aldeles nydelig sommervær. Aldri har det vel før vært samlet så mange spreke og blide folk på toppen av Kråkfjellet.

Nytt av året var Trimapp´n fra Trimavdelinga. Aldri hadde vi vel trodd at den skulle fenge bygdas innbyggere i så stor grad som den har gjort! Engasjementet har vært stort, og kampen mellom sambygdinger, naboer, familiemedlemmer har vært stor og engasjerende. Mange har kommet seg ut av sofaen og i trim-modus. Dette tiltaket er noe vi selvfølgelig tar med oss inn i året som kommer, og selvfølgelig nuller vi ut poengsummen, slik at alle starter på 0 poeng 01.01.2020. Se mer info her:

Flåtrimmen 2020

I forbindelse med jubileet ønsket Flå IL å gi en gave tilbake til medlemmene og til bygda. Et mangeårig ønske om en ny tursti ble i løpet av 2019 oppfylt! 19. september var det offisiell åpning av Styrkestien. Dette er en sti med lett tilgjengelighet, og brukes nå hyppig av barnehage, sfo, skole, foreldre som venter på at ungene trener ved Flå skole og alle andre trimmere i alderen 0 til godt over 90 år! Det har til tider vært nærmest køgåing på stien, og det gleder ledelsen i idrettslaget. 

Foto Styrkestien: Ingrid Eggen Vårvik

Vi ønsker å takke alle som stiller opp og bidrar til at vi kan opprettholde og videreutvikle aktiviteten i vårt lokalsamfunn. All den idrettsglede vi opplever ute i skiløypa, langs turstiene, i gymsalen, på fotballbanen og i våre håndballhaller er ikke mulig uten innsatsen fra frivillige og foreldre. Og for ikke å snakke om alle dere som har bidratt med dugnadstimer på våre uteanlegg, vi kan ikke få takket dere nok! Dere er uunnværlige!

Gjennom året har Flå IL gjennomført mange aktiviteter for store og små, og vi har lagt vekt på å gjennomføre flere aktiviteter hvor både barn og voksne trener sammen. Dette ble en stor suksess, som vi tar med oss videre!

Idrettslaget har gjennom året opplevd markant økning i antall deltakere i alle avdelinger. Dette gleder oss stort. Med økt antall deltakere skaper vi bredde, og gjennom bredde skaper vi et livslangt positivt forhold til fysisk aktivitet. Og vår filosofi er at uten bredden kan vi heller ikke skape enere. Sammen kan vi løfte alle til å bli mer fysisk aktive, på hvert sitt nivå. 

Vi ønsker alle medlemmer, sambygdinger og samarbeidspartnere et godt nytt år, og inviterer dere alle inn i 2020 – Lekens år! Nå skal vi leke oss i form, store som små. Planene for 2020 er kommet i postkassa di, og følg med på sosiale medier gjennom hele året.


Nyttårshilsen fra leder Flå IL

Berit Bolland


0 Kommentar

Siste uke før jul!

Postet av Flå IL den 16. Des 2019

Vi er inne i siste uka før jul. Ingen grunn til å droppe treninga, vi i Flå IL kjører gymsalaktiviteter ut uka:

Mandag 16. desember:

Kl 19:00-20:00 Basistrening med Louise

Tirsdag 17. desember:

Kl 20:00-21:00 Styrketrening med Louise

Kl 21:00-22:00 Fotball for gøy

Torsdag 19. desember:

Kl 20:00-21:00 Basistrening med Håkon


Og gled dere til nyttår, da blir "Lekens år med Flå IL"  kicket i gang lørdag 11. januar:

Lekens år med Flå IL


Velkommen!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline